Žiga Deršek

Voditelj Radia Veseljak po zlomu noge prvič stopil na smuči

N.S.
26. 1. 2021, 06.54
Deli članek:

Da je voditelj Radia Veseljak izjemno romantična duša, že nekaj časa ni več skrivnost. Svojo srčno izbranko je pred kratkim razvajal tudi sredi snežne idile, hkrati pa se je spomnil na poškodbo iz mladosti.

Osebni arhiv
Žiga se ne spomni, kdaj je nazadnje hodil po tako globoko zasneženi odeji kot pred dnevi na Golteh.

Radijec Žiga Deršek se je s svojo izbranko odpravil na bližnje Golte, kjer čudovita zimska idila ni čakala samo njiju, ampak še kar nekaj drugih smučarskih navdušencev.

»Čeprav je v dolini kazalo, da se peljeva med oblake, so bile na cilju vse skrbi odveč. Kljub nizkim temperaturam je bilo sonce toliko močno, da sva kakšno fotko naredila tudi brez bunde,« navdušeno razlaga Žiga, ki je smučarski navdušenec postal prav zaradi Evine družine. »Sam sem nehal smučati po zlomu noge v osnovni šoli, predlani pa me je Evina družina postavila nazaj na smuči. Pravijo, da mi gre nad pričakovanji. Oni so odlični smučarji in je to ena izmed njihovih ljubših športnih aktivnosti, čeprav bolj kot zimo obožujejo poletje,« razkrije radijec, ki se strinja, da je za dobro fotografijo kdaj tudi treba potrpeti. »Želela sva priti do zasnežene koče, ko se je pod nama pogrezalo več kot pol metra snega. Ne spomnim se, kdaj sem se nazadnje prebijal čez toliko snega. Spominjalo me je na hojo v plavutkah sredi poletja,« je še v smehu razložil simpatičen Žiga, ki smo ga spremljali tudi v šovu MasterChef Slovenija.

družbena omrežja
Veseljakov voditelj ima raje zimo kot poletje.