razkošno slovo

Šok za oboževalce. Po 15 letih konec resničnostnega šova družine Kardashian

N.S.
19. 1. 2021, 21.05
Posodobljeno: 19. 1. 2021, 22.34
Deli članek:

Pred dnevi je bilo za najslavnejšo družino na svetu, Kardashianove, znova čustveno, saj so končali snemanje dolgoletnega resničnostnega šova.

Facebook
Kim priznava, da brez šova ne bi bila to, kar je danes.

Slavne sestre Kim, Khloe, Kourtney, Kendall in Kylie z mamo in menedžerko Kris Jenner na čelu so organizirale razkošno poslovilno zabavo za ekipo, s katero so skoraj 15 let ustvarjale slavni šov V koraku z družino Kardashian (Keeping Up with the Kardashians).

Prav vse so bile ob slovesu zelo čustvene in ganjene do solz, seveda pa so dolgoletnim članom svoje ekipe priredile nepozabno zabavo – vsi so morali najprej opraviti test na koronavirus. Ameriški mediji poročajo, da so se jim za sodelovanje zahvalile s 30 ročnimi urami znamke Rolex, za kar naj bi odštele skupno okoli 246 tisoč evrov, ter z ganljivim govorom, v katerem so ekipi dejale, da so 20 let vztrajale predvsem zato, ker je bilo »tako zabavno delati z družino«. Vse pa zdaj zanima, kaj bodo slavne sestre počele v prihodnje, predvsem kar zadeva televizijo, saj vemo, da so si zunaj šova ustvarile prave kozmetične in modne imperije, s katerimi služijo milijone. Niti Kris Jenner, bolje poznana tudi kot mamadžerka, še ni razkrila ali namignila, kaj je za svojo družino pripravila za v prihodnje. Pustimo se presenetiti!

Profimedia
V vseh teh letih so postale najvplivnejše ženske na spletu in v zabavni industriji.