Denis Avdić Show

Kako do brezplačne vinjete?

N.N.
18. 1. 2021, 14.36
Posodobljeno: 18. 1. 2021, 16.20
Deli članek:

Na Radiu 1 se je začela največja in najbogatejša Vinjetomanija, ki vam lahko prinese vsaj eno vinjeto. Danes so denimo podelili kar tri naenkrat!

Radio 1
Na Radiu 1 delijo vinjete.

Le kdo te dni ne razmišlja o tem, da bi moral kupiti novo vinjeto? Ker pa je to precejšen strošek, so na Radiu 1 skupaj s Pravim prijateljem AMZS tradicionalno tudi letos pripravili najbolj zaželeno akcijo začetka leta, kjer podeljujejo brezplačne vinjete. Že danes zjutraj so v 4 prijatelji, Denis Avdić, Jana Morelj, Anja Ramšak in Miha Deželak podelili tri vinjete. To pa še ni vse, podeljevali pa jih bodo kar cele dva tedna! Med njimi je lahko tudi vaša.

Brezplačnih vinjet imajo toliko, da jih bodo delili vsako uro med 7. in 17. uro! Vse kar morate narediti je, da se prijavite na spletni strani Radia 1 in vpisati še svojo registrsko številko. Potem samo poslušate Radio 1 in če jo zaslišite, imate točno toliko časa, kolikor traja naslednja pesem, da jih iz svoje prijavljene številke pokličete nazaj in vinjeta je vaša! Če pa izbrani poslušalec ali poslušalka, ne pokliče, pa lahko naslednjo uro dobite kar dve vinjeti in tako naprej.

Radio 1
Miha Deželak se je prelevil v Darth Vaderja oziroma v »Dač Vejdrja«.