Zabava

Senidah je delovala v največji tajnosti

Eva Jandl
16. 1. 2021, 19.45
Posodobljeno: 16. 1. 2021, 19.55
Deli članek:

Sarajevski kantavtor Dino Merlin si je za svojo novo pesem, ki jo je napisal, zaželel glas priljubljene slovenske pevke Senidah in tako sta skupaj posnela pesem Dođi, ki sta jo predstavila zadnji dan preteklega leta.

Osebni arhiv
Senidah

Pesem je v 14 dneh dosegla že šest milijonov ogledov, mnenja o tem sodelovanju pa so zelo različna, a se Senidah za to ne zmeni.

»Sodelovanje z Dinom je zame uresničenje sanj. Ko slišim najine glasove skupaj, je moje srce polno. Znova sem si dokazala, da lahko uresničim to, kar si želim, z vsem bitjem in dušo, da nič ni nemogoče in da lahko svobodno sanjam naprej,« je povedala.

Pesem in videospot sta bila posneta v največji tajnosti in po posameznih fazah zaradi koronastanja, je dejala pevka, ki je izredno ponosna in vesela, da bo pesem tudi na novem albumu bošnjaškega umetnika Dina Merlina. To bo že njegov trinajsti album po vrsti. Senida Hajderpašić, ki se predstavlja z umetniškim imenom Senidah, je še povedala, da je vedno rada poslušala glasbenike iz nekdanje skupne države Jugoslavije.