Najbolj obrekovana kraljeva zakonca, princ Harry in Meghan, sta pred natanko enim letom naznanila izstop iz kraljeve družine, zdaj pa sta na dan obletnice ponovno šokirala svet.

Zakonca Harry in Meghan imata očitno več kot dovolj sovražnega govora, zato se ne nameravata vrniti na družbena omrežja. Kot je povedal vir blizu zakoncema Sussex, sta se za to odločila zaradi nenehnih težav z mediji, hkrati pa tudi ne vidita koristi družbenih omrežij za potrebe svoje dobrodelne organizacije, kaj šele zaradi osebnih interesov. 

harry meghan 2
Profimedia
Meghan in Harry imata dovolj sovraštva, zato se umikata z družbenih omrežij.

Cepljenje najstarejše monarhinje

Iz Buckinghamske palače so minuli vikend tudi sporočili, da sta 94-letna britanska kraljica Elizabeta II. in njen mož, 99-letni princ Filip, prejela prvi odmerek cepiva proti covidu-19. »Kraljica Elizabeta II. in princ Filip sta bila cepljena na gradu Windsor s strani svojega zdravnika.« 

Princ Filip zavija z očmi

Mož britanske kraljice Elizabete II., princ Filip, bo v tem letu slavil okroglih sto let. Priprave na veliko slavje ob častitljivem jubileju že potekajo, princ pa godrnja, da si velikega pompa okrog rojstnega dneva ne želi, saj že od leta 2017 uživa v pokoju in noče imeti nič s slovesnostjo 10. julija, ko bo dopolnil okroglo stotico. Pojasnili so, da imajo pač zelo nejevoljnega slavljenca in človeka enostavno ne moreš prisiliti, da bi počel, česar noče.

kate middleton
Profimedia
Kate Middleton se je znašla na vrhu seznama najbolje oblečenih Britank.

charles camilla
Profimedia
Princ Charles in Camilla uživata po svoje in imata mir pred mediji.