Zabava

Klemen Slakonja bo vodil šov v maskah

M. V.
12. 1. 2021, 10.12
Posodobljeno: 12. 1. 2021, 10.19
Deli članek:

Na Planet TV »kmalu« prihaja oddaja Kdo si ti? Zvezde pod masko.

Planet TV
Klemen Slakonja

Klemen Slakonja, mojster preobrazb, odličen pevec in izkušen voditelj, bo na Planetu vodil šov Kdo si ti? Zvezde pod masko (gre za licenco madžarske produkcije TV2, medijske hiše, ki je lani prevzela Planet TV).

Kateri znani Slovenci se skrivajo in prepevajo pod masko, bosta skupaj z gledalci ugibali dve nič manj zvezdniški ekipi, ki ju sestavljajo Saša Lendero, Miha Hercog, Milan Gačanovič – Gacho, Jasna Kuljaj, Mimi Inhof in Zvezdana Mlakar. Zvezdniška ekipa, ki bo pravilno uganila največ zamaskiranih nastopajočih, bo osvojila denarno nagrado in jo namenila v dobrodelne namene po lastni izbiri.

»Ko sem prvič videl koncept oddaje in spoznal, da nastopajo maske, se mi je to sprva zdelo zelo absurdno. Bilo je celo tako absurdno, da mi je postalo všeč,« je povedal Klemen, ki komaj čaka začetek nenavadnega šova. »Za nami je namreč leto, ko smo vsi nosili maske. Celo leto je bil pust in zakaj ne bi v novo leto vstopili pustno naravnani? Nastopajoči v oddaji bodo nosili zelo konkretne maske, ki jih je težko že nositi, kaj šele v njih nastopati. Obeta se nam zelo zanimiva oddaja,« obljublja voditelj.