ČESTITKE

Po sinu Galu zdaj še hčerkica Sara

N.S.
11. 1. 2021, 21.11
Deli članek:

Priljubljena športna voditeljica Nataša Gavranić in njen izbranec, nekdanji televizijec Blaž Jarc, sta se minuli konec tedna razveselila rojstva drugega otroka, tokrat ljubke deklice.

Zvezde/Lady
Voditeljica Športa v oddaji 24ur Nataša Gavranić je povila deklico.

Veselo novico o rojstvu sta ponosna starša prijateljem sporočila pred SMS-sporočil, oboževalcem pa kar prek družbenih omrežij.

Vedno nasmejana voditeljica je po rojstvu hčerke Sare za svoje sledilce na spletu napisala: »Spet je bila ljubezen na prvi pogled!« Delila pa je tudi prvo fotografijo svoje male princeske, ki ima, kot je razvidno, zelo veliko las, kar je navdušilo tudi očka Blaža, ki se je na račun hčerkine pričeske pošalil na svojem instagramu: »V enem samem trenutku leto postane spektakularno. 'Uletela' je z gosto frizuro v stilu Elvisa Presleyja, ki se je sam ne morem nikdar več nadejati. In to najbrž samo zato, da nakaže drugačne, drznejše čase. Čase, v katerih ga bomo biksali štirje. Dobrodošla ... Sara Kot smo izvedeli, je Nataša rodila v ljubljanski porodnišnici, porod pa je potekal brez zapletov; starša upata, da bodo kot štiričlanska družina kmalu lahko uživali v varnem zavetju doma in doživljali prve skupne trenutke s svojo novo princesko.