USTVARJALEN

Igralcu med karanteno ni niti malo dolgčas

N.S.
11. 1. 2021, 20.10
Posodobljeno: 11. 1. 2021, 20.18
Deli članek:

Eden najbolj šarmantnih gledaliških in filmskih igralcev, Sebastian Cavazza, je znan po svojih odličnih igralskih vlogah tako v Sloveniji kot v tujini.

Peter Giodani
Sebastian Cavazza je skupaj s svojo izbranko, Ajdo Smrekar, za silvestrovo igral v premieri predstave Jazz.

V času epidemije in zaustavitve javnega življenja priljubljenemu Cavazzi, kot priznava sam, na srečo nikakor ni dolgčas.

»To koronsko obdobje sem izkoristil za meditacijo, treninge, branje knjig in gledanje filmov ter druženje s svojo družino,« nam je zaupal igralec, ki je tudi obraz moških oblačil priznane modne oblikovalke Zlate Zavašnik. Kot ambasador njene blagovne znamke je navdušen nad vsem, kar je oblekel in česar se loti oblikovalka. »Zlata je zelo ustvarjalna ženska, in se mi zdi super ideja, da se je tudi sama odločila za spletno prodajo unikatnih suknjičev, ki jih v tem času pogrešam na trgu,« je povedal Sebastian, ki je še do nedavnega v tujini snemal novo serijo, za silvestrovo pa je skupaj s svojo srčno izbranko in drugimi ustvarjalci v Mestnem gledališču ljubljanskem igral v premieri predstave Jazz. »Upam, da se bodo vrata gledališč čim prej odprla in bomo lahko igralci nadaljevali svoje delo, do takrat pa bomo predstave igrali prek spleta ali iskali drugačne rešitve,« nam je še zaupal.