Kardashian in West

Ljubezen je končana, čaka ju naporna ločitev

N.S.
8. 1. 2021, 21.38
Deli članek:

Najbolj znana resničnostna zvezda na svetu Kim Kardashian in njen soprog, glasbenik Kanye West, sta se razšla in tako kot prva zvezdnika letos pristala na vseh naslovnicah rumenih medijev!

Reuters
Kim in Kanye sta starša štirih otrok, za katere želita le najboljše.

V noči s torka na sredo je na spletu završalo! Številni mediji so namreč objavili uradno potrditev, da sta se Kim in Kanye razšla, zdaj pa ju čaka ločitev, ki bo vse prej kot lahka in preprosta.

Več kot eno leto se je na veliko ugibalo, kaj se dogaja z zakoncema Kardashian-West, saj 40-letne Kim že nekaj časa niso videli s poročnim prstanom, 43-letni Kanye pa že dlje časa živi na svojem ranču v Wyomingu. Starša štirih otrok razhoda sicer ne obešata na veliki zvon, a kot sta potrdila, so stvari med njima zaključene. Velik cirkus je lani sprožil tudi »neuravnovešeni« Kanye sam, ko je julija na twitterju napadel ženo z besedami: »Kim je poskušala pripeljati zdravnika in me hotela zapreti. Če me bodo zaprli kot Mandelo, boste vi vedeli, zakaj se je to zgodilo.« Spravil se je tudi na njeno mamo in svojo taščo Kris Jenner: »Kris, ne igraj se z mano. Ne dovolim ti blizu svojih otrok. Poskušali ste me zapreti! Vsi veste, da film Zbeži! v resnici govori o meni.«

Čaka ju ločitev

Kot je znano, je Kim Kardashian že najela eno najboljših odvetnic, Lauro Wasser, ki se ukvarja predvsem z zvezdniškimi ločitvami in velja za neusmiljeno. »Kim ima vsega dovolj. Ona je z njim opravila. Že dlje časa ve, da je na vidiku ločitev, a jo je skrbelo moževo zdravstveno stanje, ki se je lani še poslabšalo,« je medijem priznal vir blizu Kim. Menda pa se je za ločitev zavestno odločil tudi Kanye sam, saj naj bi imel dovolj celotne družine Kardashian in njihovega življenja ter z njimi noče imeti nobenega opravka več.