volila za bidna

Manekenka, ki je blizu družini Trump, nad Trumpove privržence

R.T.
7. 1. 2021, 13.56
Posodobljeno: 7. 1. 2021, 13.58
Deli članek:

Pred časom je sporočila, da je volila za Bidna.

Profimedia
Karlie Kloss

Manekenka Karlie Kloss je poročena z Joshuo Kushnerjem, bratom veliko bolj znanega Jareda Kushnerja, soproga Ivanke Trump in zeta Donalda Trumpa.

Ob dogajanju v Washingtonu, kjer so včeraj privrženci predsednika Donalda Trumpa nasilno vdrli v kongres, ki je potrjeval zmago demokrata Joeja Bidna, pa je manekenka na twitterju zapisala: "Sprejemanje rezultatov zakonitih demokratičnih volitev je domoljubno. Zavrnitev tega in spodbujanje nasilja je protiameriško".

"Povej to svaku in svakinji," ji je nato odgovorila ena od uporabnic twitterja, Karlie pa je odgovorila: "Poskusila sem".

Karlie je sicer pred kratkim razkrila, da je na predsedniških volitvah glasovala za Joeja Bidna in ne za Donalda Trumpa. Že prej pa je komentirala, da Trump v času pandemije ni dobro vodil države, in poudarila, da bi morala znanost imeti prednost pred različnimi teorijami zarote.

Manekenka se je oktobra 2018 na skrivaj poročila s Kushnerjeem, s katerim sta bila pred tem v dolgoletni zvezi. Tuji mediji so poročali, da njegova konservativna družina ni bila navdušena nad zvezo ali poroko.