pikantno

Meghan Markle sredi novega škandala - izdala jo je sestra!

N.S.
7. 1. 2021, 20.35
Posodobljeno: 7. 1. 2021, 22.08
Deli članek:

Čeprav je slavna igralka in soproga britanskega princa Harryja, Meghan Markle, mislila, da se je že oddaljila od škandalov, se je takoj po novem letu znašla na naslovnicah številnih svetovnih medijev.

Profimedia
Če gre verjeti napovedim, se Meghan po koncu branja sestrine knjige ne bo smejala, kot smo je vajeni videti.

Kot je znano, se nekdanja vojvodinja Meghan Markle že kar nekaj let ne razume s polsestro Samantho Markle, ki bo čez nekdaj dni izdala svojo dolgo napovedovano knjigo spominov.

Ni skrivnost, da ima Meghan zelo težaven odnos s svojo polsestro in tudi očetom, zato vsi komaj čakajo, kaj vse bo pisalo v knjigi, ki bo menda do zadnje podrobnosti razkrivala skrivnosti o slavni igralki. Kot so se razpisali britanski mediji, bo Samanthina knjiga spominov z naslovom Dnevnik princesine vsiljive sestre (v originalu The Diary of Princess Pushy’s Sister Samantha Markle) vključevala opise določenih dogodkov iz Meghaninega življenja.

V nedavnem intervjuju je Samantha celo priznala, da bodo njeni polsestri Meghan določene podrobnosti v njeni pripovedi prestavljale veliko težavo. »V moji novi knjigi bo vsak našel nekaj zase. Napisala sem zelo zanimivo življenjsko potovanje. Knjigo pa sem pisala z mislijo, da jo bodo nekoč brali vsi člani kraljeve družine, za katere vem, da jim bo zelo všeč. Močno upam, da ne bodo trpeli in da jim bo moja zgodba zanimiva, zabavna ter iskreno všečna,« je priznala Samantha Markle, ki ji pravijo tudi večna prepirljivka.

Profimedia
Opravljiva polsestra Samantha Markle pravi, da je v knjigi vse čista resnica.

ODZIV SESTRE JE UGANKA!

Ker se Meghan in njena polsestra Samantha ne razumeta in že nekaj časa ne govorita, seveda vse zanima, kako bo knjigo sprejela Harryjeva žena. »V knjigi pišem o svojem življenju in pogledu na vprašanja, ki so povezana tudi z mojo sestro, ki je postala del kraljeve družine. Ko se je njena kraljevska pravljica podrla, se je v ozadju dogajalo veliko slabih stvari. Veste, za zaprtimi vrati dvora se je dogajalo marsikaj, česar svet ne vidi.«