DIVA PAČ ZNA!

Karleuša priznala podrobnosti o škandalu in zajokala

N.S.
5. 1. 2021, 21.30
Posodobljeno: 5. 1. 2021, 23.00
Deli članek:

Če kdo zna poskrbeti, da je vedno v središču pozornosti, je to gotovo srbska turbofolk diva Jelena Karleuša, ki je v novoletni oddaji srbske televizije spet dvignila veliko prahu, tako kot zna le ona – z veliko drame!

Profimedia
Jelena Karleuša

Ena najbolj kontroverznih zvezd na Balkanu, 42-letna Jelena Karleuša, je v novo leto vstopila v eni od srbskih oddaj, v kateri je v živo spregovorila o svoji pevski karieri, pa tudi o odmevnem seks škandalu.

Pred dvema letoma se je vedno provokativna Jelena Karleuša znašla sredi afere, ki je vključevala njene gole fotografije in številne dokaze, da je prevarala moža, nogometaša Duška Tosića. Pred dnevi pa je Jelena Karleuša med snemanjem novoletne oddaje po dolgem času spregovorila o tej zadevi in seveda poskrbela za dramo. Poudarila je, da verjame, da Srbijo in ves Balkan zanima, v kakšnem odnosu je s 35-letnim možem, ter ob tem dejala, da se morajo ljudje osredotočiti na svoja življenja in na to, kako bodo v teh težkih časih živeli in preživeli. Škandal, katerega središčna oseba je bila pred dvema letoma, ji je življenje obrnil na glavo, to pa je hkrati tema, o kateri je spregovorila prvič. »Res je, da so fotografije, ki jih je javnost videla – vsi pa vemo, kdo jih je medijem poslal –, nastale brez moje privolitve. Povedati moram, da je zaradi tega moja družina prestala veliko hudega, sama sem to zelo težko sprejela. Sem močna ženska, psihično sem najmočnejša, ko je najtežje. In to je bilo resnično težko,« je dejala Karleuša, ki solz ni mogla več zadrževati in je zahtevala oglasni premor.

Po oglasih je nadaljevala: »Gledalcem se opravičujem, verjetno imam slab trenutek.« Nato je pojasnila, da so jo zaradi omenjenih fotografij izsiljevali. Postavljen ji je bil tudi ultimat, a je zavrnila zahteve, da se spusti v zvezo z osebo, s katero ni hotela biti. Na koncu je pevka po odličnem nastopu voditelja le spregovorila o odnosu z možem: »Z Duškom živiva skupaj. Vse ostalo, kar pišejo, je samo njihova želja, da ne bi bilo tako. Živiva pod isto streho, vzgajava dve deklici in sva poročena.« Ah, ja, pevkin vstop v novo leto je bil vsekakor dramatičen, kar se od nje tudi vedno pričakuje!