v kritičnem stanju

Svet obkrožila vest o smrti Bondovega dekleta, njen tiskovni predstavnik: "Živa je"

R.T.
5. 1. 2021, 08.38
Posodobljeno: 5. 1. 2021, 09.23
Deli članek:

Kot kaže, je bila novica o njeni smrti posledica napake v komunikaciji.

Profimedia
Tanya Roberts

Ameriški mediji so včeraj poročali, da se je v 66. letu starosti poslovila igralka Tanya Roberts. Sedaj se je oglasil njen tiskovni predstavnik Mike Pingel in za britanski časnik BBC dejal, da je igralka, najbolj znana po vlogah v filmu Jamesa Bonda Od tarče do smrti (1985) in po zadnji sezoni Charliejevih angelčkov, še živa. Hospitalizirana je na intenzivnem oddelku bolnišnice v Los Angelesu, njeno stanje pa je resno. 

Pingel je povedal, da je vest o smrti medijem posredoval na podlagi informacij, ki jih je dobil od Tanyinega soproga. Lance O'Brien naj bi mu sporočil, da se je soproga 24. decembra po vrnitvi s sprehoda doma nenadoma zgrudila in umrla. Takrat mu je medicinsko osebje dovolilo, da se od žene poslovi. Ko jo je držal v naročju, naj bi odprla oči."Rekel sem: 'Hej, oči se ji odpirajo. Oči se ji odpirajo.' Rekli so mi, da je to samo refleks,"je zatrdil.

O'Brien pa je v ponedeljek med gostovanjem v televizijski oddaji Inside Edition prejel klic iz bolnišnice. Obvestili so ga, da je igralka živa, vendar v kritičnem stanju.