SKOK V NOVO LETO

Prihaja 24-urna Aktualova Galama XXL!

Eva Jandl
30. 12. 2020, 20.55
Deli članek:

Energični Dean on the Mike in vedno simpatična Anita Gošte bosta pred mikrofon v radijskem studiu stopila 31. decembra ob 20. uri in skupaj z vami poskrbela za nepozabnih 24 ur!

Radio Aktual
Preživite najdaljšo noč in prvi dan v letu z Anito Gošte in Deanom on the Mike!

Čeprav bo letošnji zaključek leta drugačen, kot smo ga vajeni, to ne pomeni, da bo zabava na Aktualu kaj manjša – nasprotno! Letos bo radio igral še večjo vlogo v času vstopa v novo leto! In ker je Aktual sinonim za domačnost, pozitivno gledanje na tukaj, zdaj in naprej ter pravo »fešto«, ki jo ustvari glasba, ki nam je tako zelo blizu, je prav, da se mu pridružite tudi vi na letošnjo silvestrsko noč in na prvi dan novega leta.

Kaj vam pripravlja Radio Aktual

Energični Dean on the Mike in vedno simpatična Anita Gošte bosta pred mikrofon v radijskem studiu stopila 31. decembra ob 20. uri in skupaj z vami poskrbela za nepozabnih 24 ur! To pa pomeni 24 ur zabave, dobre glasbe, odličnega razpoloženja in razneženih trenutkov, ko bomo znova dokazali, da smo največja radijska družina v Sloveniji. Radio Aktual bo s 24-urno »fešto« z Aktualovo Galamo poslušalcem pokazal, da lahko resnično stopimo skupaj in se zabavamo, ko to najbolj potrebujemo. Nepozabno silvestrovo in skok v novo leto bo tako še lepši, še bolj glamurozen in še bolj spektakularen, kot smo ga vajeni. Dean on the Mike in Anita Gošte bosta z vami vseh 24 ur do 1. januarja 2021 do 20. ure zvečer, ko bosta staremu letu za vselej pomahala v slovo. In ker smo družina, bodo letos prav Aktualovi poslušalci tisti, ki bodo pomagali Aniti in Deanu, da bosta zdržala vseh 24 ur pred radijskim mikrofonom. V zameno pa jih bosta Anita in Dean navduševala z vrhunsko glasbo, številnimi nagradami in pozitivnimi željami za vstop v novo leto.

Skupaj obrnimo nov list

Preklopite na zabavo, preklopite na pozitivno stran in se pridružite največji radijski družini, ki se bo v velikem slogu poslovila od tega leta in z nestrpnostjo obrnila nov list. Samo na Radiu Aktual, z Deanom in Anito, Aktualovo Galamo XXL v družbi najboljših poslušalcev na svetu!