SKOK V ZAKON

FOTO: Zvezdniške poroke pri nas in v tujini v letu pandemije

Eva Jandl
29. 12. 2020, 21.29
Deli članek:

Tudi v letu 2020 se je poročilo nekaj zvezdniških parčkov, čeprav je bilo zaradi posebnih razmer in ukrepov ob pandemiji porok precej manj kot prejšnja leta. Tako so mnogi poroko prestavili na ugodnejši čas, kar nekaj jih je veseli dogodek naznanilo prek družbenih omrežij ali pa so se celo poročili na skrivaj!

Instagram
Na Bledu sta si zvestobo obljubila Peter Prevc in Mina Lavtižar.

Na domači, slovenski sceni sta junija po več letih razmerja v zakon skočila smučarski skakalec Peter Prevc in Mina Lavtižar, ki že imata dveletnega sina Ludvika. Poroko sta naznanila prek družbenega omrežja, enako je storila mojstrica obrazne joge Savina Atai, ki se je februarja preselila na Novo Zelandijo in se tam po le nekaj mesecih zveze poročila z Američanom Garretom. Večno zvestobo sta si obljubila tudi novinarka Tjaša Petrič Cvet in nekdanji mister Slovenije Žan Cvet. Doživeli smo še dve poroki športnikov: Edo Murić, slovenski košarkarski reprezentant, se je poročil z izbranko Nino Tatalović, skupaj imata tudi sina Kana, ki je junija praznoval prvi rojstni dan; nato se je avgusta v provansalskem letovišču Nica na skrivaj poročila slovenska alpska smučarka Maruša Ferk, z nekdanjim francoskim smučarjem in trenerjem francoske reprezentance za evropski pokal Christophom Saionijem. Večno zvestobo pa sta si obljubila tudi glasbenik Alex Volasko ter pevka in igralka Saša Lešnjek, ki sta avgusta na poroki gostila 50 svatov.

Instagram
Smučarka Maruša Ferk se jena skrivaj poročila v provansalskem letovišču Nica.

Skrivne in odmevne poroke v tujini

Na skrivni poroki v Las Vegasu se je poročila angleška pevka Lily Allen, lepa ameriška igralka Scarlett Johansson pa se je zaobljubila v družinskem krogu. Igralko Emmo Stone so paparaci ujeli v objektiv s poročnim prstanom na roki, a komentarja o poroki še vedno ni podala, igralka Pamela Anderson pa se je le 12 dni po poroki že ločila. Odmevna je bila tudi poroka modre krvi, princesa Beatrice se je poročila z italijanskim poslovnežem Edoardom Mapellijem Mozzijem.  

Profimedia
Scarlett Johansson in Colin Jost sta se poročila v ožjem družinskem krogu.

Osebni arhiv
Savina Atati je v zakon skočila z Američanom na Novi Zelandiji.

Matic Kremžar / Instagram
Nekdanji mister Slovenije Žan Cvet in Tjaša Petrič sta si julija obljubila večno zvestobo.

Profimedia
Pevka Lily Allen inn David Harbour sta se na skrivaj poročila v Las Vegasu med dopustom.

Profimedia
Emma Stone in Dave McCary sta se poročila na skrivaj.

Profimedia
Zakonska sreča Pamele Anderson in Jona Petersa je trajala 12 dni.