Ljubezen po domače

Vesele novice: Ljubezen je močnejša kot resničnostni šov

N.S.
30. 12. 2020, 06.58
Deli članek:

Potem ko se je zaključila četrta sezona priljubljenega resničnostnega šova Ljubezen po domače, na dan prihajajo vesele novice o tekmovalcih, ki so našli srečo v ljubezni.

Resničnostni šov, kjer posamezniki iščejo srečo v ljubezni, se je zaključil, a s tem za nekatere tekmovalce ni konec srečnih trenutkov v dvoje.

Eno najlepših ljubezenskih zgodb sezone sta spisala Damjan Šalamun in Barbara Pastirk»Sva srečna, zaljubljena, si zaupava, deliva vse,« sta povedala zaljubljena zmagovalca šova, ki dokazujeta, da oddaja resnično lahko spreminja usodo posameznikov. Parček namreč danes, leto dni po zaključku snemanja, živi skupaj v Banovcih, njuno ljubezen pa je kronalo rojstvo hčerke Ajde Zarje, zdaj stare štiri mesece. »Sem srečen, enostavno. Zelo, zelo srečen, da sem šel v to oddajo in spoznal Barbaro. Da sem doživel, kar sem doživel,« je povedal očka Damjan in dodal, da je njegovo življenje zaradi šova postalo še bolj sladko.

Jacqueline zaročena

Jacqueline Kale je razkrila, da je po koncu snemanja končno našla ljubezen, in sicer Zlatana. Njuno prijateljstvo s facebooka je preraslo v pravo, resnično ljubezen. Zlatan je priznal: »Všeč mi je bil njen odločen značaj. Simpatična ženska ... In enostavno se je zgodilo.« Napovedal je še, da načrtujeta poroko, za roko pa jo je zaprosil prav na dan snemanja zadnje oddaje Ljubezen po domače.

Pop Tv
Jacqueline Kale je srečno zaročena z izbrancem Zlatanom.

Prihaja otrok!

Tudi oddaja Ljubezen po domače na kavču ne bi mogla imeti bolj čudovitega zaključka. Teja Rožen in njen izbranec Sebastjan Likar sta namreč Jožetu povedala, da bo postal dedek. Teja je še dejala, da je vesela, da je našla Sebastjana, zaradi katerega se še bolj veseli starševske vloge.

POP TV
Jože Rožen, ki je srečo v ljubezni iskal v šovu leta 2018, je izvedel veselo novico.


(ns, foto: Pop TV in arhiv Svet24) ***TEMPLEJT V PRIPONKI! + lestvica Naših 7 POUDAREK: Vesele novice zaljubljenih parov po koncu resničnostnega šova Ljubezen po domače CITAT: Mislim, da vsak starš poskuša biti najboljša različica sebe ter tako vzgaja otroka po svojih najboljših močeh, kot se njemu zdi najboljše. Midva z Barbaro vsekakor stremiva k temu. Damjan Šalamun o vlogi očeta SLIKE: (36347771) - Velika Jože Rožen, ki je srečo v ljubezni iskal v šovu leta 2018, je izvedel veselo novico. (teja sebastjan) - V KROGCU Teja in Sebastjan sta Jožetu sporočila, da bo postal dedek! (jacqueline) Jacqueline Kale je srečno zaročena z izbrancem Zlatanom. (damjan barbara) Damjan Šalamun in Barbara Pastirk sta postala starša hčerki Ajdi Zarji.***