PRAZNIČNO

FOTO: Kronane glave sveta v božičnem duhu

N.S.
24. 12. 2020, 21.09
Deli članek:

Ves svet že pošteno sije v duhu božičnih praznikov in seveda izjeme niso niti številne kraljeve družine po vsem svetu, ki so z božičnimi fotografijami navdušile svoje oboževalce.

Instagram
Princ William in Kate z otroki Georgeem, Charlotte in Louisom

Božično vzdušje je zavladalo tudi v številnih kraljevih družinah po vsem svetu, oboževalci pa so dočakali najbolj vroče fotografije decembra – uradne božične fotografije kraljevih družin.

Prva je zagotovo tradicionalna fotografija najstarejše monarhinje na svetu, britanske kraljice Elizabete II., ki je tudi letos navdušila. Prvič v zgodovini pa bo njeno uradno čestitko predvajala priljubljena Amazonova asistentka Alexa, zato bo na božično jutro ogromno ljudi izreklo stavek: »Alexa, predvajaj božični govor kraljice Elizabete.« Svoj družinski portret so objavili tudi princ William, Kate, George, Charlotte in Louis ter princ Charles in vojvodinja Cornwallška Camilla Parker Bowles, ki sta se letos fotografirala na vrtovih Birkhalla. 

Profimedia
Britanska kraljica Elizabeta II. se je z letošnjo božično čestitko čisto modernizirala.

Božič v vseh kraljevinah

Svojo praznično družinsko fotografijo je objavil tudi švedski dvor.  Na njej v božičnem duhu sijejo princesa Victoria s soprogom, princem Danielom, ter njuna otroka princ Oskar in princesa Estelle. Božično fotografijo sta prav tako objavila švedski princ Philip in princesa Sofia s sinovoma Alexandrom in Gabrielom. Pa tudi jordanski kralj Abdulah II. in jordanska kraljica Rania s princesama Iman in Lalo Salmo, princema Hašemom in Huseinom ter njihovimi otroki. S svojimi fotografijami so navdušile še španska, belgijska, monaška in luksemburška kraljeva družina ter druge. Vse kraljeve družine sveta pa so ob objavi prazničnih fotografij sporočile svoje čestitke in praznične želje, predvsem pa upanje, da se bo v letu 2021 življenje vrnilo v normalno stanje.

Profimedia
Švedska princesa Victoria z družino