Zabava

Michael Douglas drugič postal dedek

M. V.
23. 12. 2020, 11.27
Posodobljeno: 23. 12. 2020, 11.37
Deli članek:

Njegov sin Cameron je dobil sina Ryderja.

Profimedia
Michael Douglas

Klan Douglasovih se je povečal za novega člana: na svet je prijokal Ryder T. Douglas. »Dobrodošel, moj sin,« je na Instragramu ob objavi fotografije prikupne družinice napisal presrečni 42-letni očka Cameron Douglas. Sina mu je povila dolgoletna prijateljica Viviane Thibes, s katero imata že 3-letno hčerko Luo

Na družino je ponosen tudi igralecMichael Douglas(76 let), za katerega je to drugi vnuk. S Cameronom, ki ga ima z nekdanjo ženo Diandro, sta imela precej buren odnos, pred leti je Cameron zapadel v odvisnost od mamil in prišel navzkriž z zakonom, zato je moral v zapor. Michael mu je tedaj stal ob strani (ni pa ga nikoli branil ali opravičeval njegovih dejanj) in zdaj se je njun odnos precej popravil. Slavni igralec je ponosen, da je njegov sin premagal težave, Cameron pa prizna, da ga je najbolj streznilo prav rojstvo prvega otroka. »Ko sem dobil hči, se je moj pogled na življenje popolnoma spremenil. Ona je moj navdih,« je tedaj povedal.

Michael Douglas ima sicer še dva otroka z igralko Catherine Zeta Jones, in sicer 20-letnega sina Dylana in 17-letno hči Carys.