Najbolj povezana večerja vseh časov

Anja in Roškar bosta kuhala z Michellinovim Chefom in gostila avtorja letošnje največje uspešnice "Meni dobro je"

R.T.
18. 12. 2020, 15.58
Posodobljeno: 18. 12. 2020, 16.05
Deli članek:

Priljubljena in zabavna voditelja na Radiu 1 Anja Ramšak in Robert Roškar obožujeta družabna omrežja in se poleg mikrofona odlično znajdeta tudi pred kamero. Ker se rada družita s prijatelji in dobro jesta, jima v tem času to seveda zelo manjka.

Radio 1
Anja Ramšak in Robert Roškar.

»Obujava spomine na 'stare dobre čase', ko je bilo druženje, partija kart, pijačka ali večerja s prijatelji še nekaj samoumevnega. Kaj pa zdaj? Razmišljala sva, kaj če bi vseeno pripravila eno dobro večerjo, pač na poseben način, prilagojen posebnim časom? Recimo, da se ob večerji v petek zvečer dobimo vsi skupaj in se povežemo preko video povezave,« sta dejala Anja in Roškar

Za njune načrte so slišali tudi na Mercatorju, ki pravijo, da je najlepše darilo tisto, ki povezuje. Anji in Roškarju so zadali izziv: kaj, ko bi pripravili največjo in najbolj povezano večerjo vseh časov, morda celo v svetovnem merilu. Prilagojena bo tem posebnim časom, saj se bo odvijala kar preko spleta. 

Na Radiu 1 so že razmislili, koga vse bodo povabili, da se jim pridruži. V etru so dan za dnem razkrivali nove zanimive in znane osebe, ki so slišale za akcijo, poklicale in se odločile pridružiti večerji. Z nami bodo večerjali tudi znani Slovenci: Uroš Štefelin, Sašo Stare, Patricija Pangeršič, Miha Deželak, Challe Salle, Vid Kavtičnik, Uroš Bitenc z družino, Jana Morelj, Denis Avdić, Mitja Okorn in Jan Plestenjak

Promocijsko gradivo
Anja Ramšak in Robert Roškar.

Gurmanskemu razvajanju se bodo pridružili tudi Slovenci, ki živijo ali poznajo nekoga, ki živi v tujini. Najbolj povezana večerja vseh časov želi seči na vseh pet celin, kjer živijo Slovenci in so kljub temu, da živijo tisoče kilometrov narazen, pravzaprav oddaljeni le en sam klik. 

Anja je znana kot dobra kuharica, Robert pa je nekdo, ki pokliče mamo, koliko časa se kuhajo hrenovke. Ker je Anja željna novih kuharskih znanj, pa si želi, da poleg Roberta dobi v kuhinjo še nekoga, ki se res spozna na to. »Moja dolgoletna želja je, da bi kuhala s pravim Chefom. Veselim se, da v najino kuhinjo pride mojster Uroš Štefelin, tisti chef, ki se ponaša z Michelinovo zvezdico,« je navdušeno dejala Anja, ki že komaj čaka Najbolj povezano večerjo vseh časov, na kateri bomo lahko vsi skupaj ob Janu tudi zapeli. Spremljaje nas danes ob 20-ih na FB dogodku v živo, na profilu Radia 1 in Mercatorja.