VESELJE

Kraljeva družina se pripravlja na naraščaj

N.S.
16. 12. 2020, 20.40
Deli članek:

Iz Buckinghamske palače so sporočili veselo novico, da britanska kraljeva družina pričakuje naraščaj. Čeprav ne gre za ožjega člana družine, je veselje veliko. Drugega otroka namreč pričakuje Pippa Middleton, sestra bodoče kraljice Kate Middleton.

Profimedia
Pippa in James dve leti po rojstvu prvega sina pričakujeta novega otroka.

Vsem dobro znana mlajša sestra vojvodinje Kate Pippa Middleton, ki se je maja 2017 poročila z Jamesom Matthewsom, je spet noseča.

Za zakonca bo to drugi naraščaj, saj že imata dve leti starega sina Arthurja Michaela Williama Matthewsa.

»Pippa in James sta navdušena, to je čudovita novica v tem težkem letu. Vsa družina je navdušena,« je britanskim medijem povedal vir blizu vojvodine Kate. Kot je znano, Pippa rada hodi po stopinjah svoje sestre Kate Middleton, saj je prvega otroka pred dvema letoma rodila v isti bolnišnici St. Mary, v kateri je svoje tri otroke rodila tudi Kate.

VSE JAVNO ZNANO!

Čeprav ni članica kraljeve družine, je Pippa, ki je zaslovela na poroki svoje sestre, dokumentirala, kako je ostala aktivna med prvo nosečnostjo, ko je bila kolumnistka v enem od britanskih medijev. Bralcem je med drugim povedala, da mali Arthur hodi po njenih stopinjah, saj obiskuje otroško telovadnico. »Zdaj, ko je Arthur star 11 mesecev in je gibčnejši, sem z njim poskušala delati različne aktivnosti,« je zapisala v članku, objavljenem septembra 2019. Zapisala je tudi, da je zanj potrebovala nekaj več kot le sprehode v parku. Ves dvor pa se že veseli prihoda novega dojenčka v družino, tudi če ni modre krvi.