REKORDERKA

Nadiya Bychkova jih je pustila odprtih ust

Eva Jandl
16. 12. 2020, 20.00
Posodobljeno: 16. 12. 2020, 20.41
Deli članek:

Najslavnejša slovenska plesalka se je najhitreje zavrtela ob dunajskem valčku in se vpisala v Giunnessovo knjigo rekordov, nam pa je povedala, kaj je po njenem mnenju zaslužno za njeno lepoto.

Nadiya Bychkova
Plesalka se je vpisala v Guinnessovo knjigo rekordov v številu obratov pri dunajskem valčku. V 30 sekundah jih je izvedla kar 25, izziv pa je opravila pred plesnim sodnikom in predstavnico knjige rekordov.

Lepa Nadiya Bychkova, slovenska plesalka z ukrajinskimi koreninami, je prvo, pomladno karanteno preživela doma v Sloveniji, skupaj z možem, nogometašem Matijo Škarabotom, in njuno štiriletno hčerko Milo. Drugo karanteno preživlja v Londonu v Veliki Britaniji, kjer je pred epidemijo nastopala v najpriljubljenejšem britanskem šovu Zvezde plešejo, v katerem se je vrtela kot profesionalna plesalka. Zaradi seksapila in lepote pa se redno pojavlja na naslovnicah britanskih tabloidov. Pravi, da živi kot športnica – vsak dan se giblje in se zdravo prehranjuje. A vseeno nam je pred časom izdala svoj edini recept za lepoto: spanje. »Sem izredno disciplinirana in sem v postelji že ob enajstih,« je povedala in dodala, da ponočevanje s prijatelji ob takem športnem režimu odpade. Po porodu hčerke Mile je hitro dobila nazaj svojo postavo. »Plesala sem do šestega meseca nosečnosti in spet začela plesati mesec dni po porodu. Telo mi je samo sporočalo, kaj potrebuje, in glede na to, da ga znam poslušati, je vse hitro prišlo na svoje mesto.«

UPRAVIČILA NAZIV PRVAKINJE

Nadiya, ki se lahko pohvali, da je dvakratna svetovna prvakinja v kombinaciji desetih plesov, je tako v popularnem plesnem šovu letos nastopila le v skupinskih točkah, a vseeno dobila posebno zadoščenje. Postavila je Guinnessov rekord v številu obratov ob dunajskem valčku.