Princ George, Charlotte in Louis so bili zvezde dogodka

Bodoči kralj se je prvič pojavil na rdeči preprogi

N.S.
14. 12. 2020, 20.38
Deli članek:

Britanski princ William, Kate Middleton in njuni trije otroci so se minuli vikend udeležili posebne predstave v londonskem Palladium Theatru, s katero so se želeli zahvaliti vsem delavcem in njihovim družinam, ki so pomagali med pandemijo.

Profimedia
Na prvem uradnem sprehodu po rdeči preprogi so trije princi zelo uživali.

Kate Middleton in princ William sta svoje otroke ob koncu tedna popeljala v praznično decembrsko vzdušje. Sedemletni George, petletna Charlotte in dveletni Louis so obiskali londonsko gledališče, kjer so si ogledali pantomimo.

Kraljeva družina se je prvič skupaj udeležila uradnega dogodka in se sprehodila po slavnostni rdeči preprogi. Princ George in princesa Charlotte sta očka, princa Williama, držala za roke. Ko so se bližali vhodnim vratom, je Charlotte izpustila Williamovo roko, ta jo je znova poskusil zagrabiti, toda samozavestna princesa je želela iti sama. William je nato hčerko ljubko pobožal po glavi. Medtem pa se je najmlajši princ Louis ves čas držal za mamino roko, ko sta se približala dostojanstveniku, ki ju je pozdravil. Medtem ko sta se vojvodinja Cambriška in vojvoda Cambriški ustavila za pozdrav, je Louis radovedno pogledoval k odraslim. Starejši brat George, ki ga fotografske bliskavice niso motile, je deloval sproščen in je mirno spremljal dogajanje ob očetu.

Profimedia
Louis in Charlotte sta z radovednostjo spremljala dogajanje.

Gre za prvi dogodek, ki se ga je udeležila družina princa Williama. Petčlanska družina je bila za to priložnost tudi barvno usklajena, prevladovala je temno modra barva. Louis je nosil modro volneno jakno in hlače, Charlotte sivo-modro karirasto obleko, George pa rdeče-moder pulover in temnomodre hlače. »Za kraljeve otroke je bil to poseben dogodek. Prvič so se sprehodili po rdeči preprogi in navdušili čisto vse, so pa vidno uživali tudi sami,« je povedal eden od britanskih poznavalcev dvora.