Zabava

Toma Cruisa s hčerko javno niso opazili že sedem let

M. V.
14. 12. 2020, 14.55
Deli članek:

Suri Cruise paparaci ujeli na sprehodu z mamo Katie Holmes, kakšen pa je njen odnos z očetom?

Profimedia
Suri Cruise z mamo Katie Holmes

Neverjetno, kako velika je že hči igralcev Katie Holmes (42 let) in Toma Cruisa (58 let). Nič čudnega, ko pa bo aprila praznovala že svoj petnajsti rojstni dan. Suri od ločitve leta 2012 živi s Katie v New Yorku, Tom pa naj bi imel dovoljenje, da jo obišče in z njo preživi toliko časa, kolikor hoče. A menda ga javno s hčerko niso videli že od leta 2013.

Ko so se mediji razpisali o tem, da se ne sme družiti z njo, ker Suri ni več scientološke vere, je to takoj zanikala scientološka cerkev. Je pa Katie nekoč javno povedala, da je Toma zapustila ravno zato, da bi hči obvarovala pred scientologijo. Obe sta tako zapustili scientologijo, ta cerkev pa takšne ljudi izobči in prepove svojim vernikom druženje z njimi – tudi če so družinski člani. Tom, ki trenutno snema Misijo: Nemogoče 7, je vse obtožbe zanikal in tožil revijo, ki je trdila, da je igralec zapustil svojo hči.
Tom ima iz zakona z Nicole Kidman še posvojenca Isabello (27 let) in Connorja (25 let), s katerima pa naj bi bil v boljših odnosih, menda zato ker sta še vedno pripadnika scientološke cerkve. So pa vsi trije igralčevi otroci precej skriti pred očmi javnosti in se ne želijo izpostavljati.

Profimedia
Tom Cuise je prejšnji mesec v Benetkah snemal Misijo: Nemogoče 7.