Nina Donelli

Med tednom je v službi, za vikende pa pogreša oder

Eva Jandl
13. 12. 2020, 20.55
Deli članek:

Čeprav bo kmalu minilo že eno leto, odkar je Nina Donelli stala na odru, mlada pevka ostaja pozitivna, tudi zaradi pestrega dogajanja na zasebnem področju.

Osebni arhiv
Nina nam je zaupala, da se ji na zasebnem področju letos veliko dogaja, zato na celotno situacijo gleda malce drugače.

Štajerska pevka Nina Donelli koronačase preživlja doma, v veliki družinski hiši, v kateri so kar tri stanovanja, pred hišo pa stoji velik bazen, nam je povedala in dodala, da je njena rutina med tednom enaka kot prej: vsak dan je v službi. Pisarniška dela opravlja v družinskem podjetju, v katerem se ukvarjajo z izdelavo in prodajo bremenskih vrvi in verig. »Med vikendi se poskušam nekako zaposliti. Zdaj bo počasi že eno leto, odkar sem stala na odru, in res mi manjkajo nastopi, druženje. Upam, da se bomo kmalu vrnili v 'normalo'. Je pa res, da v takšnih situacijah spoznamo, kaj je res pomembno, malenkosti, ki jih prej nismo mogoče znali ceniti,« je dejala Nina, ki sicer svoje pesmi prepeva izključno v hrvaščini.

Po prvem valu je posnela vročo klubsko pesem, nato še duet Samo jedna je Dalmacija z enim najpopularnejših pevcev zabavne glasbe pri sosedih, Mladenom Grdovićem, a je njun nastop na festivalu v Vodicah zaradi koronastanja odpadel. Nina je zapela že z mnogimi hrvaškimi zvezdniki, ko pa smo jo vprašamo, kateri duet ji je najbolj ostal v spominu, je odgovorila: »Če bi že morala izbrati, bi to bil duet s Tarapana bendom, pesem Genijalno, mogoče bolj zaradi energije med nami kot pa pesmi. Vse se nam je res poklopilo: jaz, oni, pesem, festival.«

Osebni arhiv
Med vikendi zdaj ni na odrih, kar zelo pogreša

Ohranja pozitivne misli

Ne skriva, da pogreša oder. »Vse pogrešam, vse! Vsi smo na istem, željni druženja, nastopov in vsega, za kar smo prikrajšani. A poglejmo raje s pozitivne plati, da bomo letos vsi domači skupaj za praznike. Mislim, da smo to leto res posvetili svojim dragim.« December obožuje, jelko je letos okrasila že na drvi decembrski dan, sicer jo okrasi vedno za božič. »Pa tudi darila sem že nakupila, sploh zaradi tega, ker je treba vse naročiti po spletu, in da pridejo darila pravi čas, sem raje to opravila prej, da kdo ne bo ostal brez.« V kakšnem spominu ji bo ostalo to leto in kaj si želi za prihodnje? »Trudim se gledati pozitivno. Res je, da je stanje katastrofalno, ampak s pozitivnimi misli nam bo hitreje in lažje minilo. Meni se je v zasebnem življenju zadnje čase res veliko dogajalo, tako da mogoče tudi zato gledam drugače na vse ...« je še povedala Nina, kaj natančneje se dogaja, pa bo izdala po novem letu.

Osebni arhiv
Ustvarja novo pesem, a si ni zadala časovnega okvira.