Sanjski moški

Velik izziv za Petra Polesa - uskladiti množico ženskih energij

N.S.
12. 12. 2020, 20.40
Posodobljeno: 12. 12. 2020, 21.38
Deli članek:

Prekaljeni voditeljski maček Peter Poles bo voditelj šova Sanjski moški, ki na Pop TV prihaja spomladi. Med pripravami na šov si je vzel čas za nas in nam zaupal nekaj sočnih podrobnosti.

Pop Tv
Peter Poles se že veseli novega izziva, za katerega pravi, da bo res spektakularen šov.

Nazadnje ste stali pred kamero v začetku marca, dokler se ni pojavila korona. Ste pogrešali to delo in adrenalin?
Zelo. Ob popolni prekinitvi dela na televiziji je s korono kratko potegnila tudi industrija prireditev, tako da sem naenkrat ostal brez dveh zelo ljubih aktivnosti, ki me hkrati hranita. Premor je bil dolg, bo pa vrnitev zato toliko slajša.

Tokrat ne boste spodbujali plešočih zvezd, ampak ženske v lovu za sanjskim moškim. Kako gledate na ta izziv?
Jaz bom dal res vse od sebe, da se bodo dekleta predstavila gledalcem in predvsem sanjskemu moškemu v svoji pravi podobi, da jih bo resnično spoznal, začutil in na koncu res uspel izbrati tisto pravo. Izziv bo seveda spet drugačen kot v prejšnjih oddajah, a se ga zelo veselim!

V preteklosti ste se preizkusili že v različnih oddajah, od Slovenija ima talent, Vid in Pero šov, Dan najlepših sanj, Zvezde plešejo ..., kaj bo za vas tokrat pri sanjskem moškem drugače?
Rad sodelujem pri oddajah, ki na koncu dostavijo lep, realno oprijemljiv rezultat z vrednostjo. V svet smo lansirali kar nekaj talentov, polepšali življenja mnogim »sanjajočim« in skozi plesni šov izpilili malo morje »chassejev« in »botafog« ter ustvarili ogromno prijateljstev. No, tu bomo šli še korak dlje in se skozi pravilno zastavljene naloge ter izzive res potrudili najti par, ki bo imel ves potencial, da ostane skupaj za vedno. To je res nekaj najlepšega, kar lahko naredimo za dva človeka, ki si res želita najti sanjskega partnerja in pravo ljubezen!

Vem, da še ne smete ničesar razkriti, ampak ali ste že spoznali sanjskega moškega? Kakšen je vaš prvi vtis o njem?
Zares ne smem izdati preveč, a res je v redu tip, zadovoljen sam s sabo in svojim življenjem, a nikakor ne na pretenciozen način. Ima kariero, v kateri uživa, hobije, ki ga izpolnjujejo, in res veliko željo, da končno najde tisto pravo.

Kaj pa morebitne solze tekmovalk in morda tudi kakšen čustven izpad? Ste človek, ki zna potolažiti osebo v takšnem položaju?
Solze »smo vzeli« že v Dan najlepših sanj, tako da mislim, da tu ne bo težav (smeh), so pa to res delikatni trenutki, potencirani s prisotnostjo kamer, tako da bom tu gotovo moral črpati ne samo iz zakladnice televizijskih, ampak tudi življenjskih izkušenj. Upam, da jih bo dovolj.

Pop Tv
Priljubljeni voditelj Peter Poles se veseli novega izziva, v katerem bo sanjskemu moškemu pomagal najti pravo žensko.

Kaj pa drugače, znate obvladovati ženske? Tukaj jih bo kar nekaj na kupu ... Čaka vas zahtevna naloga, se vam ne zdi?
Kaj pa vem, tudi tu se zdi, da me je življenje že samo pripravljalo na ta izziv. Najprej je bilo ob meni eno dekle, potem sta prišli še dve, potem smo kupili še psa, ki je tudi ženskega spola. Gospodinjstvo si tako delim s štirimi ženskimi dušami in se v bistvu počutim kot doma, tako da mi še nekaj dodatnega estrogena najbrž ne bo v preveliko breme. Realno gledano, pa bo to v bistvu kar velik izziv – uskladiti množico ženskih energij, a vseeno pustiti, da zasijejo vsaka zase.

V šovu boste, po domače povedano, pravi kupid. Kako gledate na to?
Z lokom streljam vsako poletje pri prijatelju v kampu in samo enkrat sem oplazil živo bitje. V bistvu je bila prijateljeva noga in puščica na sesek. No, v oddaji se nikakor ne bom »šparal«, tokrat merim naravnost v srce!

Kaj pa v zasebnem življenju, ste kdaj že bili kupid kakšnemu paru, da lahko »upravičite« ta naziv?
Dejansko je ena od mojih zabav združila prijateljico in prijatelja, ki sta zdaj srečno poročena, z naraščajem in čudovitim odnosom, mislim, da že prek 12 let.

Kaj sami pričakujete od šova Sanjski moški?
Pričakujem, da bom spet lahko dodal svojo noto, svoj kamenček v mozaik uspešne oddaje, predvsem pa da bom čez leta z veseljem pogledal nazaj na ta projekt ter lahko zavrtel telefon in povabil sanjski par z družino na večerjo.