PRESENEČENJE

Jan bo odgovarjal na vaša vprašanja!

E.J.
4. 12. 2020, 21.06
Deli članek:

Priljubljeni glasbenik Jan Plestenjak ne počiva, ampak napoveduje premiero nove pesmi in videospota ter napoveduje posebno presenečenje.

Osebni arhiv
Za svoje oboževalce in oboževalke pripravlja posebno presenečenje.

Jan Plestenjak zadnjih nekaj mesecev ni počival. Ustvarjal je namreč nove glasbene zgodbe, med premori pa si je energijo nabiral s sprehodi v naravi, ob morju ali z brskanjem po spominih, ki jih je na družbenih omrežjih delil tudi z oboževalci.

Vprašajte Jana

Uspešen umetnik in podjetnik namreč za svoje oboževalce pripravlja prav posebno presenečenje. Petega decembra ob 18. uri bo na Mercatorjevem youtube kanalu predstavil videospot za novo pesem, po premieri pa si bo vzel čas in v živo odgovarjal na vprašanja oboževalcev. To bo odlična priložnost za vse, ki bi Janu radi zastavili vprašanje in iz prve roke izvedeli kaj, kar bi lahko za vedno ostalo skrito. Jan je sicer v videu prav na svojem družbenem omrežju izdal informacijo, da nastaja njegov novi videospot ter da so nekaj prizorov posneli v Škofji Loki, česar je zelo vesel, saj je lahko z novim videospotom povezal svoje otroštvo in hodil po ulicah, kjer je tekal kot otrok. Izdal pa je še, da zgodba ni le njegova, ampak si jo z nekom deli – s kom, preverite jutri!