Zabava

Hči Heidi Klum se zanima za manekenstvo

M. V.
4. 12. 2020, 10.06
Posodobljeno: 4. 12. 2020, 10.09
Deli članek:

16-letna Leni se zelo zanima za mamino delo in se v prihodnosti vidi na modni pisti.

Profimedia
Leni in Heidi Klum

Vrhunska manekenka Heidi Klum je povedala, da se njena najstarejša hči Leni zelo zanima za manekenstvo. Mlada lepotička je že prej dobivala številne ponudbe za delo v modni industriji, a jih je njena mama vse zavrnila. »Ker se mi je zdela premlada in ker sem se odločila, da otroke ne izpostavljam javnosti. A zdaj ima šestnajst let, dovolj je stara, da lahko postane manekenka, če hoče,« pravi 47-letna Haidi.

Modni svet Leni že od nekdaj zelo zanima, saj jo mama pogosto vzame s sabo na delo, tudi na snemanje resničnostne serije Germany's Next Top Model, kjer je Heidi ena od sodnic. »Leni na snemanju zavzeto opazuje in se uči, ne le o mojem delu, ampak o vseh aspektih nastajanja TV-šova. Vse jo zelo zanima. Mislim, da bi nekoč rada počela to, kar počnem jaz,« prizna manekenka. Seveda bo hčerki pustila, da si sama izbere poklic, a jo opozarja, da v manekenstvu ni vse rožnato. »Za to moraš biti zelo močna oseba, sploh če si ženska.«
Lenijin biološki oče je velikan Formule 1 Flavio Briatore, a se je rodila, ko je bila njena mama že s pevcem Sealom. Slednji je Leni po poroki s Heidi tudi uradno posvojil. Seal in Heidi, ki imata še sinova Henryja (15 let) in Johana (14 let) ter hčer Lou (11 let), sta se leta 2012 ločila. Heidi je zdaj poročena s kitaristom skupine Tokio Hotel, Tomom Kaulitzem.