SVEŽE

Prisilni premor so izkoristili v svojo korist

K.M, N.S.
29. 11. 2020, 15.09
Deli članek:

Člani priljubljene slovenske zasedbe Zvita feltna pripravljajo nove pesmi, ob tem pa navdušujejo tudi z nekaterimi drugimi projekti.

Promocijski material
Člani priljubljene skupine Zvita feltna.

Mladi glasbeniki z mislimi še vedno ostajajo predvsem pri glasbi, saj so pripravili kar tri nove skladbe, ki čakajo na izid najverjetneje v prihodnjem letu.

»V trenutni situaciji in ob vsem negativizmu, ki nam ga vsakodnevno plasirajo mediji, je skoraj nesmiselno izdajati nove skladbe, saj bi se izgubile v poplavi novic o koronavirusu. Naša glasba je vesela, zato moramo počakati na bolj vesele čase,« je povedal Blaž Gec, pevec in vodja skupine Zvita feltna, ki prihodnje leto praznuje že 15. obletnico, ob kateri so imeli fantje velike načrte. Koliko jih bodo lahko uresničili, pa bo pokazal čas.

NOVI PODVIGI

Člani skupine Zvita feltna so koronačas vseeno pozitivno izkoristili, saj so zagnali spletno prodajalno s svojimi izdelki. Na svoji spletni strani so namreč začeli prodajati majice, puloverje in celo brisače z motivi skupine. »Čeprav ni koncertov in zelo pogrešamo odre, smo se odločili, da ta čas obrnemo v svojo korist in se lotimo projektov, ki se jih sicer ne bi in so bili vedno nekje na stranskem tiru. Za zagon spletne trgovine smo sicer potrebovali kar nekaj začetnega vložka, saj je bil nakup blaga precejšnja investicija, a smo do zdaj svoj vložek že pokrili, kar je bil tudi naš cilj. Glavni namen spletne prodajalne je namreč širjenje prepoznavnosti blagovne znamke Zvita feltna in spodbujanje naše kreativnosti tudi na drugih področjih,« je dejal Blaž Gec. Odzvali so se tudi vabilu Plesnega društva Mavrica iz Sežane, z njim pa so sodelovali v plesno-glasbenem videu, ki je hitro zaokrožil po spletu.