Zabava

Kaley Cuoco izgubila svojo ljubljeno psičko

M. V.
27. 11. 2020, 11.00
Deli članek:

Umrla je njena posvojena psička, ki ji je zadnja leta življenja ponudila topel dom.

Profimedia
Kaley Cuoco

Igralka Kaley Cuoco iz serije Veliki pokovci očitno letos ne bo imela prav veselega rojstnega dne (30. novembra bo stara 35 let) – le nekaj dni pred slavjem je umrla njena ljubljena psička Petunia. »Počaščena sem, da sem ji lahko izkazovala ljubezen v njenih zadnjih dneh,« je zapisala igralka. »Rada te imava, draga, posebna Petunia. Zaradi tebe še naprej rešujeva podobne pse. In ne bova odnehala.« Kaley in njen mož Karl Cook sta namreč Petunio posvojila s pomočjo neprofitne organizacije, ki rešuje zavržene in zlorabljene pse.

Karl pa je psičko v pasja nebesa pospremil z besedami: »Po samotnem in težkem življenju zdaj počiva v miru. Zaradi tega sem srečen. Naredila sva, kar sva lahko, posvojila Petunio, ji nudila najboljše življenje, kar jih je do zdaj imela in ji dala vse. Petunia, ni tako važna količina časa, ki si ga preživela z nama, ampak vpliv, ki si ga imela na najini duši. Vedno boš moja stara dama. Zelo te pogrešam. Lepo spančkaj, sladki angel!«

Kaley in Karl, ki sta se spoznala na razstavi konj, sta velika ljubitelja živali in borca za njihove pravice, goreče podpirata organizacije, ki se borijo za njihovo boljše življenje, in sta tudi sama posvojitelja številnih rešenih živali, med njimi treh psov, dveh konjev in pritlikavega konja.