Praznično

FOTO: Melania Trump se je okraševanja letos lotila še posebej vneto

N.S.
26. 11. 2020, 21.00
Posodobljeno: 21. 11. 2023, 07.50
Deli članek:

Po šokantnem razkritju oktobra, kjer Melania Trump pljuva čez božično dekoracijo Bele hiše, je letos ob svoji zadnji okrasitvi kot prva dama zablestela in pridobila plus točke pri ljudeh.

Profimedia
Pravi, da bo letos božična dekoracija nekaj zares posebnega.

V začetku tedna je za zdaj še ameriška prva dama Melania Trump uradno sprejela božično drevesce, ki bo krasilo Belo hišo v letošnjih praznikih.

Profimedia
Prva dama Melania Trump je sijala in navdušila na dogodku ob prihodu božičnega drevesa v Belo hišo.

Profimedia
Takole je za božič lansko leto okrasila Belo hišo.

Spomnimo – med letošnjo predsedniško kampanjo je v javnost pricurljal posnetek, na katerem Melania Trump svoji zaupnici v Beli hiši razlaga o skrbi za božično dekoracijo in o tem, da to ni njena prioriteta. »Komu mar božične neumnosti in dekoracijo, ampak jaz to moram narediti, kajne?« S tem si je nakopala precej slabe volje številnih Američanov, ki so jim božični prazniki sveta stvar. A Melania se je hitro pokesala in tokrat zablestela kot že dolgo ne. V Belo hišo je verjetno še zadnjič sprejela božično drevo, s tem pa je počastila starodavno tradicijo v prestolnici države. Bela hiša bo tako kmalu zasijala v soju prazničnih okraskov, Melania pa tudi letos ni razočarala pri izbiri osrednjega božičnega drevesa. Čeprav še ni razkrila letošnjega sloga, je že sprejela več kot pet metrov visoko božično drevo, ki bo krasilo osrednjo Modro sobo v Beli hiši. Tako kot običajno so drevo dostavili s konjsko vprego, s tem pa so po tradiciji otvorili tudi obdobje številnih tradicionalnih prazničnih prireditev, ki se bodo v ZDA zvrstile kljub opozorilom zdravstvene stroke. »Vsako leto prihod božičnega drevesa v Belo hišo prinese duh praznične topline in tradicije. Letošnja jelka bo tako kot vsako leto prinesla veselje tistim, ki se bodo lahko sprehodili skozi hodnike v Beli hiši v tem čudovitem letnem času,« je povedala ameriška prva dama, Slovenka Melania Trump.