več dni na respiratorju

Basist Riblje čorbe se bori za življenje

R.T.
26. 11. 2020, 10.09
Posodobljeno: 26. 11. 2020, 10.29
Deli članek:

Že več dni je na respiratorju.

Marko Vavpotič / M24.si
Bora Đorđević in Miša Aleksić

67-letni basist Riblje čorbe Miša Aleksić je po okužbi z zloglasnim koronavirusom pristal v bolnišnici, že nekaj dni je priklopljen na respirator. Srbski mediji so poročali, da se je njegovo stanje poslabšalo, glasbenikova hči Mina pa je na družbenih omrežjih slednje potrdila in sporočila, da se njen oče bori za življenje.

"Moj Miša je zbolel za covidom in je že tretji dan na respiratorju. Vsako uro se bori za svoje življenje, jaz in mama pa zanj. Miša bi rad, da vsi naši dragi ljudje vedo, kakšen lev in borec jeŽelel bi si, da bi bili vsi ljudje, ki ga imajo radi in ga spoštujejo kot mojstra rocka, z njim in z nami ter verjeli, da bomo premagali covid.

Vsi smo mislili, da gre za šalo. Pred dvema tednoma smo se med družinskim kosilom smejali, da ne maramo mask in se pogovarjali, kam bomo šli na zabavo ali kosilo. Sedaj imam oba starša v bolnišnici. Preplašena sem, a pogumno verjamem v srečo in dobro energijo.V njegovem imenu vas prosim, da v vesolje pošljemo najmočnejšo energijo, da bi se s kitaro čim prej vrnil na sceno," je sporočila Mina.