ŠTIRIDESET LET

Lara Komar o lepotnih operacijah in botoksu ni razmišljala

Eva Jandl
25. 11. 2020, 20.50
Posodobljeno: 25. 11. 2020, 21.47
Deli članek:

Igralke običajno nerade govorijo o svojih letih, razen Lare Komar, ki svojo mladostnost in vitalnost pripisuje svojemu vodilu v življenju.

osebni arhiv
Pri 40 letih na njenem obrazu še ni opaziti gubic.

Pred dobrim mesecem je igralka Lara Komar, ki je gledalce navdušila z vlogo Irene v seriji Reka ljubezni, dopolnila 40 let. Postavna mama dveh otrok svojih let ne kaže, saj je izjemno mladostna in vitka. Nasmejana Lara, ki tudi drugo karanteno preživlja doma v Trstu, nam je odgovorila: »Zdrava hrana, aktivno telo, svež zrak, dobri geni – to so sestavine za recept, ki pa je lahko popoln le, če mu dodam prepričanje, ki sem ga izbrala kot glavno vodilo v svojem življenju: vsak dan izbrati, da si dobre volje, se odločiti, da z nasmehom sprejmeš vse, kar ti življenje ponuja. Imeti se rad, to je najbolj učinkovit lepotni ritual. Pomeni skrbeti za dušo in telo ter najti pravo mero med crkljanjem in disciplino. Ko si srečen, si lahko samo lep,« je prepričana.

»NE SODIM«

O lepotnih operacijah in botoksu, ki so sicer stalnica njenih kolegic igralk in drugih estradnic, pa še ni veliko razmišljala. »Iskreno, nisem še pomislila na to. Prepričana pa sem, da če se dobro počutiš v svoji koži, leta niso breme, pač pa življenjske izkušnje, iz katerih lahko črpaš in bogatiš svojo notranjo lepoto, in to je tisto, kar sije tudi navzven. Sploh pa ne sodim, mislim, da v življenju vsak najde pot, ki ga pripelje do tega, da se lahko boljše počuti.«