Dobrosrčno

FOTO: Denis Avdić sporočil veselo novico, ki so jo že vsi težko pričakovali!

N.N.
23. 11. 2020, 12.34
Posodobljeno: 23. 11. 2020, 14.30
Deli članek:

Denis Avdić, voditelj najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji, Denis Avdić Showa na Radiu 1, je sporočil veselo novico!

Radio 1
Denis Avdić z ekipo Radia 1

Tradicionalni 28-urni dobrodelni maraton BO! In sicer 22. in 23. decembra v Ljubljani.

Ekipi se je danes v studiu pridružila predsednica ZPM Ljubljana Moste Polje, Anita Ogulin, ki je zaupala kako težko leto je za njo.

»Hvaležen si, da obstajaš, ni bilo enostavno, veliko je bilo stisk. To kar se nam je dogajalo v tem letu, je za neko organizacijo nepredstavljivo. Toliko stisk, ki ji doživljamo letos, že dolgo nismo. Pri tej zvezi sem že 67 let, saj je bila moja mama začetnica tega. To leto je bilo najhujše. Bilo je hudo po osamosvojitvi Slovenije, potem leta 2012, ko je nastopila nova socialna zakonodaja. To leto smo se vrnili v tisti čas in ga še bolj poglobili. Ljudje se na nas obrnejo zaradi položnic, varnosti, stisk, psihosocialne pomoči. Mi se trudimo za vsakega otroka, družino, ki nas najde in zaprosi za pomoč,« je dejala gospa Ogulin.

Radio 1
Anita Ogulin in Denis Avdić

Da so trenutne razmere res težke, se strinja tudi Denis. »Iz sebe govorim, imam občutek, da nam je dovoljeno imeti strah pred virusom, ni nam pa dovoljeno imeti strahu pred prihodnostjo, strahu pred izgubo službe, strahu pred tem, da ne bi mogli poskrbeti za družino, strahu pred tem, ali bomo lahko kaj dali na krožnik,« je dejal priljubljeni voditelj, ki je za gospo Ogulin in poslušalce pripravil še eno presenečenje. Radio 1 je otrokom za lažje šolanje od doma poklonil 10 novih računalnikov!

»To je kaplja v morje, ampak veliko kapelj si želimo nabrati 22. in 23. decembra, ko bomo imeli 28 urni dobrodelni maraton. In tudi takrat si želim, da bi nas bilo čim več skupaj. Hvala, ker ste,« je zaključil Denis.