ODKRITO

Je Dejan Vunjak samski?

Eva Jandl
20. 11. 2020, 20.04
Posodobljeno: 20. 11. 2020, 21.39
Deli članek:

Priljubljeni glasbenik Dejan Vunjak o svoji zasebnosti in ljubezenskem statusu ter tudi o tem, kakšna pisma dobiva od svojih oboževalk.

Aleš Rod
Večina pošte, ki jo dobi od oboževalk, mu da še večji zagon, veselje in energijo.

Glasbenik Dejan Vunjak (27) o svoji zasebnosti ne govori preveč, čeprav na družbenih omrežjih rad objavi kakšen utrinek iz vsakodnevnega življenja. Priljubljeni pevec, ki nadaljuje glasbeno zapuščino svojega pokojnega očeta Brendija, pa je na posnetkih večinoma sam, zato smo ga kar naravnost vprašali, ali mu je katera že ukradla srce, ali ima dekle. »Mislim, da sem vedno povsem odkrit in se o meni veliko ve. Prav tako nimam težav govoriti o kakršnikoli temi. Je pa res, da nisem tiste sorte človek, ki bi vsako malenkost o svojem življenju obešal na veliki zvon, saj vedno rečem, da si želim, da me imajo ljudje radi in me poznajo po moji glasbi in veseljaštvu,« nam je odgovoril na vprašanje.

Založba Mandarina
Zaveda se, da vsega tega ne bi bilo, če ne bi bilo oboževalk.

Vsega tega ne bi bilo brez oboževalk

Čeprav pevec zaradi trenutnih razmer teh dni ne preživlja na odrih, mu številne oboževalke pišejo pisemca. Je že kdaj dobil kakšno neprimerno vabilo ali pa posebno zabavno pošto? »Kar se tiče vabil ali pošte, so se skozi leta nabrala tako kakšna neprimerna kot tudi zabavna, večina pa je takšnih, ki ti dajo veselje, energijo in dodatni delovni zagon, saj vidiš, koliko nekomu pomeni tvoja glasba, in to je tisto bistvo. Seveda vsega tega ne bi bilo, če ne bi bilo oboževalk, in upam, da tako tudi ostane,« nam je Dejan povedal v smehu.