hčerko rodila nadomestna mati

Nekdanja miss sveta po štirinajstih spontanih splavih rodila dvojčka

R.T.
19. 11. 2020, 08.41
Posodobljeno: 19. 11. 2020, 08.54
Deli članek:

Na svet sta privekala dečka.

Instagram (osebni profil)
Na svet sta privekala dečka.

Nekdanja miss sveta Rosanna Davison je, potem ko se je soočila s štirinajstimi spontanimi splavi, rodila enojajčna dvojčka. 36-letna irska manekenka in soprog Wesley Quirke sta sedaj ponosna starša treh otrok. Poleg Huga in Oscarja, imata tudi hčerko Sophio, ki jo je novembra lani rodila nadomestna mati.

"Postali smo petčlanska družina in vse sanje so se uresničile," je na družbenem omrežju Instagram zapisala Rosanna in se zahvalila zdravstvenemu osebju.

36-letnica je že pred časom razkrila, da ima težave s plodnostjo, zdravljenje je bilo neuspešno, zato manekenka ni pričakovala, da bo zanosila. "V zadnjih nekaj letih sva se soočila s štirinajstimi spontanimi splavi, preden sva končno dočakala Sofio s pomočjo nadomestne matere. Povedali so mi, da zaradi suma disfunkcije imunskega sistema verjetno nikoli ne bom mogla roditi svojega otroka," je dejala manekenka.

"To, da sem zanosila po naravni poti in da imava dvojčke, je povsem naključno in za naju predstavlja uresničitev sanj," je povedala in dodala, da verjame, da so ji ravno koronačasi, ko je bila več doma in si privoščila več počitka, pomagali, da je zanosila po naravni poti.