Zabava

Scarlett Johansson se je na skrivaj poročila

M. V.
30. 10. 2020, 15.29
Deli članek:

Skrivni in intimni obred le za najbližje, želja mladoporočencev po dobrodelnosti.

Profimedia
Colin Jost in Scarlett Johansson

V tretje gre rado, pravijo. Igralka Scarlett Johansson je tretjič skočila v zakonski jarem. Na skrivaj je dahnila usodni da Colinu Jostu. 35-letna igralka je bila poročena že z igralcem Ryanom Reynoldsom in francoskim poslovnežem Romainom Dauriacom, s katerim ima hčerko Rose (6 let). Scarlett in 38-letni scenarist ter voditelj Colin sta se spoznala pred tremi leti in lani zaročila, njuna poroka pa je bila menda zelo intimna in majhna, saj so morali zaradi kovida spoštovati vsa navodila in priporočila zdravstvenega inšpektorata.

Tako jima je obred uspelo ohraniti v strogi tajnosti, šele po njem sta novico sporočila javnosti, in sicer preko dobrodelne organizacije Meals on Wheels, ki dostavlja tople obroke tistim, ki si jih sami ne morejo privoščiti (največkrat so to starejši). Meals on Wheels je novico o zvezdničini poroki objavila na svojem Twitter profilu in zraven zapisala, da si mladoporočenca za poročno darilo želita opozoriti na dobrodelnost in pozivata vse, naj donirajo po svoji moči. »V teh težkih časih želita opozoriti na ranljive starejše in jim pomagati preko Meals on Wheels. Prosimo, razmislite o donaciji kot darilu za srečni novopečeni par,« so zapisali na družbenih omrežjih organizacije.

V tem stilu je bilo tudi njuno vabilo na poroko: povabljencem sta poslala na navaden list papirja ročno napisano vabilo: »Rezervirajte si datum! Scarlett + Colin se bosta poročila.« Pod tem pa sta se še pošalila: »Varčujeva za poroko.«

Profimedia
Ročno napisano vabilo na poroko