Zabava

Posebno presenečenje za Anjo Ramšak, ki preboleva koronavirus

R.T.
29. 10. 2020, 16.28
Posodobljeno: 29. 10. 2020, 16.28
Deli članek:

Ekipa najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji, Denis Avdić Showa na Radiu 1 pridno skrbi, da voditeljica Anja Ramšak, ki preboleva okužbo s koronavirusom, nikakor ni »pozabljena«.

Promo
Anja Ramšak

Denis Avdić, Miha Deželak in Jana Morelj ji vsak dan pošiljajo dobre želje in pozitivna sporočila, pokličejo pa jo tudi v oddajo, da sama pove kako se počuti. Anji gre k sreči vsak dan bolje, zagotovo pa so za nasmeh na obrazu »krivi« tudi protikoronski paketi. Dva taka paketa sta ji pred vrata prinesla tudi sodelavca Jana in Robert Roškar

"Jana me je pod oknom obiskala že prve dni karantene s paketom svežih, domačih jabolk. Potem pa se je oglasila še s paketom knjig - od poezij do biografij. Njen paket mi je prišel zelo prav," je dejala Anja. 

Instagram
Darila.

Malo manj pa ji bo prišel prav Roškarjev paket, kot je dejala v smehu, a ga je bila kljub temu izjemno vesela. Robert je protikoronski paket za Anjo napolnil s kondomi, zaseko, čistilom, obročem za v lase, gin tonikom, sladkarijami, svojimi roza spodnjicami, revijo Ognjišče in zaščitno masko.

»Roškarjev prihod me je nasploh presenetil, vedela pa sem, da v njem ne bo nič pametnega in nisem se motila. Me je pa vsaj nasmejal, kar je v času karantene kar nujno. Tako, da sem ga bila res vesela, vse dobrote pa mu bom seveda vrnila, ko se vidiva. No, razen gina,« je v smehu dejala Anja, ki že komaj čaka, da se lahko pridruži svojim prijateljem na radiu.

Instagram
Anja Ramšak preboleva koronavirus.