Najnovejši videospot z zelo zanimivo zgodbo, saj fantje v njem doživijo letalsko nesrečo, posnet pa je bil na pravem filmskem setu z najnovejšo snemalno opremo, v regiji navdušuje.

Uvrstil se je med najbolj priljubljene videospote na platformi Youtube tako v Sloveniji kot tudi na Hrvaškem. Fantom iz skupine Pravila igre je v posebno veselje tudi dejstvo, da so se na tej lestvici uvrstili pred največje svetovne zvezde, tudi pred Justina Bieberja. Na Hrvaškem pa je na isti lestvici trenutno od hrvaških izvajalcev zgolj še Peter Grašo. »Verjeli smo v pesem in v videospot, a je ta rezultat vseeno nad našimi pričakovanji,« so navdušeni fantje, ki dodajajo: »Nič od tega ne bi bilo mogoče, če ne bi bilo naše drage publike in kolegov. Hvala vsem od srca za vsako pohvalo, deljenje in podporo na družbenih omrežjih.«

Ravno na družbenih omrežjih so njihovi prijatelji in oboževalci ter ljubitelji glasbe v samo nekaj dneh pustili tisoče komentarjev in všečkov. Med njimi tudi znani hrvaški izvajalci, kot so Franka Batelić, Žanamari Perčić in Zsa Zsa. Za snemanje videospota so se tokrat povezali s poznano hrvaško plesalko in vplivnico Martino Vuletić.