ŠESTDESET LET

»Sklenila sem, da bom telo pripeljala do popolnosti«

E.J.
23. 10. 2020, 21.00
Deli članek:

Ena največjih zvezdnic iz nekdanje Jugoslavije Lepa Brena je ta teden slavila 60. rojstni dan. Za svoj estradni vzdevek pa je morala pošteno shujšati.

Profimedia
Lepa Brena

Fahreta Jahić Živojinović je znana po svojem estradnem vzdevku Lepa Brena. Ta teden je dopolnila 60 let, slavila je na zabavi v družinskem krogu, ob sinovih Stefanu in Viktorju ter njunih izbrankah in seveda z možem Slobodanom Živojinovićem, s katerim sta poročena od leta 1991. Najbolj seksi babica Balkana pa je srbskim medijem povedala, kako je na začetku svoje kariere izgubila 17 kilogramov in se nato nikoli več zredila.

POL LETA STROGE DIETE

»Ko sem izgubila prvih 10 kilogramov, sem sklenila, da bom telo pripeljala do popolnosti. Za zajtrk sem pojedla eno ali dve jajci. Za kosilo sem jedla juho brez maščob in rezancev, ob tem je obvezno bilo še kakšno meso z žara ali pa kuhano, ker se lažje prebavlja,« pravi pevka. »Takrat sem v šestih mesecih s 84 kilogramov shujšala na 67 kilogramov. Bila sem navdušena nad sabo in rekla sem si, da nikoli ne bom dovolila, da se zredim za več kot dva kilograma. Treba je biti iskren do sebe, se postaviti pred ogledalo brez oblek in biti lep sam sebi, to je bistvo. Ljudje morajo dojeti, da se veliki rezultati dosežejo z velikim delom in odpovedovanjem, vse to pa je dolgotrajno. Verjemite vase,« sporoča Lepa Brena.