Pravila igre

Že po nekdaj dneh med najbolj priljubljenimi

P.R.
23. 10. 2020, 14.00
Deli članek:

Po le nekaj dneh od izida videospota za pesem U hladnoj sobi zasedbe Pravila igre ta več kot navdušuje.

Mislav Žabarović
Pravila igre

Najnovejši videospot z zelo zanimivo zgodbo, saj fantje v njem doživijo letalsko nesrečo, posnet pa je bil na pravem filmskem setu z najnovejšo snemalno opremo, v regiji navdušuje. Uvrstil se je med najbolj priljubljenimi videospoti na YouTube platformi tako v Sloveniji kot tudi na Hrvaškem. Fantom iz skupine Pravila igre je v posebno veselje tudi dejstvo, da so se na tej lestvici uvrstili tudi pred največje svetovne zvezde, tudi pred Justina Bieberja. Na Hrvaškem pa je na isti lestvici trenutno od hrvaških izvajalcev zgolj še Peter Grašo. 

"Verjeli smo v pesem in v videospot, a je ta rezultat vseeno nad našimi pričakovanji," so navdušeni fantje, ki dodajajo: "Nič od tega ne bi bilo mogoče, če ne bi bilo naše drage publike in kolegov. Hvala vsem od srca za vsako pohvalo, deljenje in podporo na družbenih omrežjih." 

Ravno na družbenih omrežjih so njihovi prijatelji in oboževalci ter ljubitelji glasbe v samo nekaj dneh 'pustili' tisoče komentarjev in všečkov. Med njimi tudi znani hrvaški izvajalci, kot  so Franka Batelić, Žanamari Perčić in Zsa Zsa. Za snemanje videospota pa so se tokrat povezali tudi s poznano hrvaško plesalko in vplivnico Martino Vuletić.