Sabina Mlakar

Korona ji je prinesla ljubezen

M.V.
22. 10. 2020, 21.20
Posodobljeno: 22. 10. 2020, 21.51
Deli članek:

Medtem ko se večina jezi na korono, Sabina Mlakar pravi, da ji je hvaležna. Ob prvem zaprtju spomladi je namreč spoznala ljubezen svojega življenja, s katero zdaj neizmerno uživa.

Pop TV
»Za nič mi ni žal, ne za Kmetijo ne za Ljubezen po domače. Zelo sem uživala,« trdi Sabina.

Že nekaj časa je znano, da Sabina v Ljubezni po domače ni »ujela« Janeza, pač ni bilo kemije in tudi ni prava ženska zanj, je prepričana. Se je pa zaljubila kmalu po koncu snemanja, v Francija Praha.

»Zdaj sem našla pravo ljubezen in upam, da bo trajala do konca življenja. Mislim in vem, da je to to,« je presrečna. Nas torej kmalu čaka poroka? »Joj, ste me presenetili s tem vprašanjem,« se smeji Sabina. »Bomo še videli. Zdaj je korona, slabo kaže. Bo treba počakati. Morda se vzameva na kakšni televizijski poroki,« napol v šali, napol zares namigne.

osebni arhiv
Sabina je našla pravo ljubezen s Francijem Prahom.

UŽIVATA OB SAVI

Njeno življenje je trenutno popolno, pravi, da tudi korona ne ogroža njene sreče. »S Francijem imava lokal ob Savi, brunarico, ki je zdaj seveda zaprta. A sva vsak dan tam, s čolnom se voziva po Savi, loviva ribe, jih pečeva, uživava na sončku in svežem zraku ... Ni mi dolgčas. Samo da sem z dragim, pa mi je vse 'ravno' do Kopra!« Zelo je vesela, da sta se s Francijem našla. »Zgodilo se je nenadoma in šlo kot po maslu, in to v prvi koroni! Zame je bilo torej obdobje korone dobro,« se smeji.

TREBA JE POSKUSITI

Z Janezom v Ljubezni po domače torej ni bilo iskric, sta pa ostala prijatelja. »Janez je razred zase, želim mu vso srečo.« V oddajo se je v prvi vrsti prijavila, ker je radovedna in želi vse poskusiti – če bi zraven našla še ljubezen, še toliko bolje. »Vedno obstaja možnost – poskusiš: če je, je, če ni, pa ni,« je njena filozofija.

Pop TV
Z Janezom pač ni bilo iskric, od sotekmovalk pa se že od začetka ni ujela s Katarino.