Priljubljeni radijski voditelj

Štefan zaskrbljen za svojo glasbeno prihodnost

N.S.
17. 10. 2020, 07.55
Posodobljeno: 17. 10. 2020, 11.50
Deli članek:

Priljubljeni radijski voditelj na Radiu Aktual Kum, glasbeni urednik Radia Celje in Radia Krka, Štefan Šarkezi, je znan tudi kot glasbenik, ki ima za seboj že veliko glasbene kilometrine.

osebni arhiv
Štefan v družbi pevca Marka Vozlja, s katerim nastopa že nekaj let.

Čeprav ga številni poznajo kot priljubljenega radijskega voditelja, je Štefan Šarkezi že vrsto let član skupine Mojstri, ki nastopa z Markom Vozljem.

Trenutno stanje v Sloveniji in po vsem svetu ga je seveda zaskrbelo, zato se sprašuje: »Ali smo 8. oktobra Mojstri res letos zadnjič skupaj stali na odru?« Pravi, da s strahom zre v koledar nastopov, ki je popolnoma prazen. »Lani smo imeli ob tem času november in december skoraj poln, letos pa je zaradi koronačasov vse prazno.« Iskreno pravi, da nimajo predvidenega niti enega nastopa. Zase pravi, da ga ne skrbi toliko, saj mu nastopi niso edini vir prihodkov, je pa zaskrbljen za kolege, prijatelje glasbenike, ki živijo izključno od nastopov in so resnično v hudi stiski. Verjame pa, da bo tudi to enkrat mimo, saj za dežjem vedno posije sonce. Z optimizmom zre v prihodnost in pravi, da »upanje umre predzadnje«. Radijec in glasbenik Štefan Šarkezi kljub vsemu torej ostaja optimističen in upa, da se bo stanje v državi kmalu vrnilo v običajne tirnice.