SPREMENJENE!

FOTO: Zvezdnice skupaj shujšale za več kot 160 kilogramov

N.S.
15. 10. 2020, 21.33
Deli članek:

V svetu zabave se govori o vsaki spremembi. Poglejte, koliko je shujšala! Ojoj, koliko se je zredila?! To sta le dva od mnogih naslovov, ki so jih v zadnjih tednih pripisali pevki Adele, pevki Jessici Simpson, resničnostni zvezdnici Kelly Osbourne in igralki Rebel Wilson.

Profimedia
Jessica Simpson je čisto drugačna!

Letošnje leto, ki je v vseh pogledih prelomno, si bodo zagotovo zapomnile tudi nekatere zvezdnice, ki so v zadnjih mesecih izgubile odvečne kilograme in postale tarče govoric.

Nekateri se sprašujejo, kaj je narobe z njimi, zagotovo so zbolele, drugi so navdušeni nad novimi, izklesanimi postavami zvezdnic, ki so vrsto let spadale v »težko kategorijo«. Prva je s svojo novo težo osupnila ena najuspešnejših pevk na svetu, Adele, ki je navdušena nad svojo novo podobo. Druga je nase opozorila igralka Rebel Wilson, ki ji je bila teža nekakšen zaščitni znak, saj je s svojimi kilogrami večkrat ustvarila lik in zaslužila milijone. Potem se je z izklesano postavo pojavila še pevka Jessica Simpson, ki je pred leti veljala za eno najbolj seksi pevk, potem pa je pridobila več kot 50 kilogramov. Zdaj je s svojo izgubo odvečnih kilogramov šokirala še pevka in resničnostna zvezdnica Kelly Osbourne, hči slavnega rokerja Ozzyja Osbourna, ki je pred leti že shujšala, a je vse izgubljene kilograme pridobila nazaj. In ves svet se zdaj ukvarja z vprašanjem, kaj za vraga se dogaja z njimi. Odgovor vsake od njih pa je zelo preprost: vsaka od njih je letošnje leto namenila sebi in svojemu zdravju ter se odločila za spremembo, ki si jo je po tihem želela kar nekaj let. Vse so zdaj pokazale rezultate trdne volje in trdega dela, zdrave prehrane in spremembe mišljenja. Kljub zgražanju ali odobravanju pa je pomembno le to, da so srečne in zaradi tega nič kaj manj talentirane za svoje delo kot v preteklosti.