Sin Sebastiana Cavazze

Najprej glasbenik, zdaj bo še igralec

N.S.
10. 10. 2020, 07.58
Deli članek:

Sin priljubljenega slovenskega igralca Sebastiana Cavazze in vnuk legendarnega Borisa Cavazze, Mark Jacob Cavazza, je dokazal, da je podedoval družinsko umetniško žilico.

Mediaspeed
Takole sta Inja in Mark Jacob blestela na premieri videospota na LJFW.

V videospotu za pesem Playboy ne manjka intimnosti in seksi prizorov med Injo in Vazzom. »Takega videa še nisem videl na naših tleh in to me veseli. Pohvalil bi tudi Injo Zalta, ki me je navdušila s svojo osebnostjo. Ona je eno samo veliko srce, brez strahu je z mano počela vse vragolije ter dodala ogromno k celotnemu projektu in vzdušju.«

Mladi umetnik Mark Jacob Cavazza, ki ustvarja pod imenom Vazz, se je letos odločil, da bo šel po očetovih in dedkovih stopinjah, začel je namreč študirati dramsko igro na akademiji za gledališče, radio, film in televizijo (AGRFT). Vendar se je umetnosti zapisal že pred leti. Slovenska glasbena scena ga pozna kot izvrstnega raperja Vazza, ki je razvezal svoj raperski jezik, posnel nekaj hitov in navdušil s svojo izvirnostjo. Letos spomladi je glasbenim sladokuscem postregel z drugim albumom Jacob, kjer med skladbami, za katere je mladi raper dejal, da je izhajal iz sebe, najdemo tudi pesem Playboy, za katero je Vazz posnel videospot. V videospotu je ob mladem Cavazzi glavno vlogo odigrala slovenska igralka Inja Zalta, ki se je letos spomladi zaradi situacije s koronavirusom vrnila iz Amerike, kjer je ostala brez dela. Videospot je ekipa z Vazzom na čelu predstavila na slavnostnem odprtju letošnjega Ljubljanskega tedna mode v podhodu Ajdovščina, kjer je mladi glasbenik prejel številne čestitke za odlično delo. Zdaj pa Marka Jacoba čaka usklajevanje glasbene kariere in študija dramske igre, a kot pravi sam, bo dal vse od sebe na obeh področjih.