ZASAČENA

»Dvolična« igralka in njen podivjani ego

N.S.
9. 10. 2020, 20.20
Posodobljeno: 9. 10. 2020, 21.27
Deli članek:

Strokovnjak za govorico telesa je komentiral nedavni pogovor z Meghan Markle, posnetek pa je v trenutku zakrožil po spletu. Zanimanje vzbuja njen odziv na besede sogovornice, s katerim naj bi svetu končno pokazala svoj pravi obraz.

Profimedia
Meghan Markle

Da je svetovna javnost glede Meghan Markle razdvojena na dva pola, že dolgo ni skrivnost. Eni jo obožujejo in podpirajo, drugi pa jim nasprotujejo in trdijo, da je Meghanzelo zlagana oseba.

"Med govorom večkrat izgovori besedo avtentično, s čimer poskuša poudariti lastno avtentičnost, da ji je neprijetno, pa dokazujejo tudi pogledi navzdol in tresoče ustnice". Bruce Durham, strokovnjak za govorico telesa

Nekdanja vojvodinja Susseška, Meghan Markle, v javnosti vedno daje vtis prijazne, sočutne, empatične in močne ženske, ki se zavzema za pravice drugih, toda že kar nekaj ljudi je zatrdilo, da je v resnici zelo zahtevna in pretkana ženska. Njeno govorico telesa je pod drobnogled vzel Bruce Durham, za britanski časopis The Mirror je pokomentiral njen nedavni pogovor z revijo Fortune za dogodek, posvečen najmočnejšim ženskam. Igralka se je dogodka udeležila prek videoklica iz svoje 14 milijonov dolarjev vredne vile v Santa Barbari, kjer že nekaj mesecev živi s Harryjem in sinom Archiejem. V pogovoru pravi, da se nikoli ni ozirala na kritike in laskanje javnosti, hkrati pa je napadla medije, češ da so ti vedno obračali njene besede, da so zvenele bolj kontroverzno.

OSTRA KRITIKA MEGHAN

Durham zatrjuje, da Meghan med pogovorom ni bila iskrena, in ko ji voditeljica reče, da ni edina močna ženska, Meghan vidno postane razdražena. »Ona tega ne razume tako, kot je bilo mišljeno, ona to dojema kot grožnjo. Do tega trenutka jo je sogovornica hvalila, zdaj pa ji je dejala, da ni edina ženska, ki je močna.« Prav tega komentarja Meghan ni sprejela dobro. »V tistem trenutku, ko si z roko popravi lase, pokaže, da v njej divja ego,« je še povedal strokovnjak za govorico telesa in zaključil, da Meghan predvsem ni avtentična, kot sicer rada poudarja sama o sebi.