za seboj pustil sina in hčer

34-letnemu hrvaškemu pevcu težko bolezen diagnosticirali pred 20 dnevi, umrl je v sredo

R.T.
8. 10. 2020, 17.41
Posodobljeno: 8. 10. 2020, 20.08
Deli članek:

Poslovil se je v 35. letu.

Facebook
Roko Jelić

Klapa Puntamika iz Zadra je bila ustanovljena leta 1989. Ustanovila sta jo brata Denis Maričić - Dendo in Pinućo Maričić - Pino, znana zadarska tenorja.

Južne sosede je pretresla vest o smrti člana klape Puntamika Roka Jelića. 34-letni glasbenik je preminil v sredo v zadrski bolnišnici in za seboj pustil dva mladoletna otroka, sina in hčer. 

"Tudi sam ne vem, kaj se je zgodilo. V šoku smo. Roko je imel zahrbtno bolezen, diagnosticirali so mu jo pred dvajsetimi dnevi," je za portal 24sata povedal član klape Puntamika Marko Lovrin

Le pred nekaj tedni je klapa praznovala rojstvo otroka enega od članov. "Takrat se je Roko že počutil slabše, rekel je, da ga boli, da mora v bolnišnico," je novinarjem zaupal Mario Štefanić iz Puntamike. 

"Imel je žalostno življenjsko zgodbo. Še preden so mu postavili diagnozo pred nekaj tedni, je imel težave z želodcem. Roko je bil moj prijatelj od otroštva. Ne vem, kaj bi rekel. Ne vem, kako bom šel na ta pogreb. Eden od prijateljev je na Facebooku zapisal, da je bil Roko genij. To je to. Topla oseba z nasmehom od enega ušesa do drugega. V katerikoli situaciji. Nikoli ni bil živčen. Bil je dober in pošten. Človek, ki nikoli ne bo umrl," je dodal Lovrin.