ČESTITKA

Damjan in Maja sta že 15 let nespremenjena

N.S.
8. 10. 2020, 20.35
Deli članek:

Damjan Murko je že večkrat dokazal, da je velik romantik in da svojo soprogo Majo razvaja, kot se za pravega moža spodobi. Tako je Damjan ob rojstnem dnevu svoje najdražje na družbenem omrežju objavil ganljiv zapis.

Tibor Golob
Takole sta videti zakonca Murko danes.

Slovenski slavček Damjan Murko je svojo soprogo Majo spet koval v nebesa. 
»Ko sem te prvič zagledal, tam med množico ljudi, kjer je nastala ta prva fotografija pred davnimi 15 leti, si nisem mislil, da bova šla skupaj skozi življenje. Draga moja Majči, za tvoj rojstni dan bi ti rad rekel hvala. Hvala, da si še zmeraj ob meni, da me podpiraš in mi nudiš varno zavetje toplega objema, ko je najbolj hudo. Hvala, ker si moja žena, ker mi dovoljuješ biti to, kar sem, in me ljubiš takšnega, kot sem. Naj te vodijo lepe sanje, in saj veš, ne zapiraj vrat srca, ker se bom zmeraj vračal,« je zapisal romantičen provokator.

Osebni arhiv
Maja in Damjan pred 15 leti

PRAKTIČNO NESPREMENJEN?

Bolj kot zapis pa bode v oči fotografija, ki jo je slavček objavil ob napisanem. Fotografija je stara vsaj 15 let in je prva, ki sta jo zaljubljenca posnela skupaj. »Neverjetno je, kako zelo sta nespremenjena, praktično enaka, kot da se čas za njiju vrti nazaj. Morda pa nam kdaj zaupata svoj recept večne mladosti,« je fotografijo komentiral eden od njunih prijateljev, ki je še v šali dodal, da je k fotografiji svoje prispeval tudi fotograf Tibor Golob, saj se vidi, da je lepo retuširana. Vseeno pa zakoncema Murko lahko zavida marsikdo, saj se oba resnično nista skoraj nič spremenila, za kar so verjetno krivi tudi dobri geni, ki sta jih podedovala od svojih prednikov.

Kaj pa vi mislite, se tudi vam zdita enaka?