Zabava

Že 15 let srečno poročena

M. V.
8. 10. 2020, 12.00
Posodobljeno: 8. 10. 2020, 12.09
Deli članek:

V Hollywoodu so dolgoletni in srečni zakoni redkost, a igralka in komičarka Melissa McCarthy je pravkar slavila 15. obletnico poroke. »Zadela sem terno,« pravi.

Profimedia
Skrivnost srečnega zakona? Skupno smejanje!

Zvezdnica filmov, kot so Drzni par, Vohunka, Duša zabave in serije Mike & Molly, je pravkar obeležila 15. obletnico poroke z igralcem Benom Falconom. »Pred petnajstimi leti sem se omožila z najbolj prijaznim, najbolj smešnim in najbolj čudnim človekom, kar sem jih kdaj srečala. Za to sem hvaležna vsak dan posebej,« je zapisala na družbenih omrežjih. On pa ji je vrnil poklon z naslednjimi besedami: »Tako hvaležen sem, da sem poročen s tako prikupno, pametno, prijazno in čudovito žensko. Nazdravljam na še 500 prihodnjih obletnic (prepričan sem, da bova teh zadnjih 400 let nekakšna robota).«

50-letna Melissa in 47-letni Ben sta se spoznala že v šoli za komike in sta od takrat neločljiva. »Z njim sem zadela terno,« je že večkrat povedala igralka, skrivnost trdnega zakona pa je po njenem v tem, da najdeš nekoga, ob katerem si boljši človek in ob katerem se do solz nasmejiš večkrat na dan, vsak dan. Par ima dve hčerki, Georgette (10 let) in Vivian (13 let), za kateri želi, da bi se »nalezli« njune ljubezni in dobrote.