Ramšak in Roškar sobotni show

Anja Ramšak in Robert Roškar bosta v soboto končno rekla DA!

N.N.
28. 9. 2020, 14.19
Posodobljeno: 28. 9. 2020, 14.25
Deli članek:

Ramšak in Roškar sobotni show, od 8-ih do 10-ih, prihaja v vaše domove že to soboto 3. oktobra.

Radio 1
Anja Ramšak in Robert Roškar

Po nori skupni poletni avanturi, ko sta voditelja Anja Ramšak in Robert Roškar zbujala poslušalce vsak delovnik na Radiu 1, pela, si nagajala in zabavala tudi ljubitelje socialnih omrežij, sta se odločila za naslednji velik korak v svojem razmerju. Znova bosta skupaj stopila pred mikrofon in poskrbela, da bo začetek vikenda še bolj nasmejan. Ramšak in Roškar sobotni show, od 8-ih do 10-ih, prihaja v vaše domove že to soboto 3. oktobra. Še prej pa smo se pogovarjali z najbolj »prižmojznjeno« radijsko dvojico o tem, kaj lahko pričakujemo v sobotnih jutrih. Sodeč po neverjetni kemiji, ki jo Anja in Robert premoreta, se obeta še ena izjemno nagajiva in sproščena zabava.

Radio 1
Anja Ramšak in Robert Roškar

Anja in Robert znova sta združena, sta srečna ob tem?

A: Jaz sem tako srečna, ko se bom vsako soboto lahko zbujala z Robertom, to so moje želje že od nekdaj. Prej sva imela tedensko navezo, zdaj pa greva skupaj še za vikende. Dejansko sva že kot dva zakonca.
R: Segla je že v moj vikend prosti čas. Po novem se je ne bom mogel znebiti kar 6 dni na teden. (smeh).
A: Lahko tudi sedem, če hočeš.
R: Dajva nedeljo pustiti na miru, takrat imam jaz dolge gate in razvlečeno majico. Seveda pa si uresničujeva dolgoletne želje, da sobote preživiva skupaj. To je noro vznemirljivo.

Sta kaj pogrešala vodenje v dvoje?

R: Jaz se bežno spomnim, da sva se imela fino poleti (smeh).
A: To zato, ker nisi rabil nič delati.
R: Ko sika, je sicer tečno, ko zavija s temi ogromnimi očmi tudi. Namreč, ko Anja zavije z očmi, nima nič barve, samo belo je videti. Ima neverjetno sposobnost zavijanja z očmi. Po moje jo kar zaboli, ko tako zavije.
A: Nič ne boli, bolj kot ti. (smeh)

Zakaj sobotni Ramšak in Roškar show?

R: Ja, ker je sobota boljša od nedelje! Sobote se res vsi veselimo. Veste kaj je fajn ob sobotah? Ljudje imajo večinoma čas, so doma, grejo na izlete, v hribe. To je vikend program, če so jutra z Denis Avdič Showom med tednom zabavna, si tudi sobota zasluži, da se spusti s »ketne«.
A: Lokale so nam zaprli ob pol enajstih, ne moreš recimo direkt priti v službo. Najprej me je skrbelo, kaj bo z mojimi petkovimi večeri, zdaj pa nam jih je itak Kacin vzel.

Poslušalci so vaju julija zelo dobro sprejeli, navdušeni so bili nad vajino pozitivno energijo in vaju že kar malce pogrešajo. Kaj pravita na to?

A: Ljubezni ne moreš zaigrati in ji ubežati.
R: Vem za radijske in televizijske pare, ki so bili postavljeni skupaj in so jim bile dodeljene vloge. Pri nama pa je vsa ta kemija naravna, spontana. Taka kot sva sicer v življenju, taka sva v etru. Ne rabim se bat, kaj bom rekel pred njo, ker sem vedno direkten. Ona pa mi bo siknila nazaj (smeh).

Anja vas poznamo kot pedantno žensko, ki ima rada stvari pod kontrolo, Robert vi pa ste zelo spontani. Kako gre to skupaj?

A: To je ena taka perfektna kombinacija!
R: Jaz rad naredim stvari zadnji trenutek. In Anjo pomirim, da je vse ok, da ne rabimo vse narediti toliko vnaprej. Ona pa mene uči te odgovornosti, da je manj stresa, če je vse pripravljeno.
A: Ah ne bi rekla manj stresa, manj težav s šefi. (smeh)