David Amaro

Sam sebi je prilagodil številko svoje starosti

N.S.
25. 9. 2020, 21.06
Posodobljeno: 25. 9. 2020, 21.24
Deli članek:

Priljubljeni pevec David Amaro, najbolj googlan slovenski glasbenik leta 2019, ki je navduševal Slovenijo v oddaji Znan obraz ima svoj glas, je izdal novo pesem in videospot z naslovom Krenula priča.

Matic Gabriel
V šali pravi, da se je brez težav pomlajšal za eno leto.

Ljubljenec občinstva, pevec David Amaro, je ves čas v polnem zagonu, saj s svojo ekipo nadvse rad ustvarja in gradi svojo glasbeno kariero.

Tokrat je v sodelovanju z ekipo TwoFace Production napisal in izdal novo pesem Krenula priča, ki je po le nekaj dnevih požela že kar lepo število ogledov na youtubu, Davidove instagram zgodbe pa so polne oboževalcev, ki vsak dan plešejo na sestavljeno koreografijo pesmi in s tem izkazujejo navdušenje nad novim izdelkom priljubljenega pevca.

PRILAGODIL SE JE ŠTEVILKI

Ob poslušanju pesmi sicer naletimo tudi na zanimiv verz: »Nema nikog, a ja več imam dvadeset i pet.« V slovenskem prevodu: »Nimam nikogar, čeprav jih štejem že petindvajset.« Amaro je pred kratkim praznoval rojstni dan in preverili smo tudi, katerega, zato smo ga kar direktno povprašali, zakaj v novi pesmi laže o svojih letih. »Sicer bi se na ta stavek rimala tudi številka 26, kolikor sem bil dejansko star ob pisanju pesmi Krenula priča, a sem si potem rekel, da je pesem le moja, in si eno številko pa ja lahko malo prilagodim, če hočem. Češ, saj nobeden ne bo opazil ... Zdaj smo pa tukaj!« je v smehu priznal David, ki je videospot snemal na hrvaškem otoku Pag. »Noro dobro smo se imeli poleti, ko smo snemali videospot. Z ekipo smo tako združili koristno s prijetnim in se seveda vrgli tudi v morje, saj je bilo snemanje precej naporno. Ni boljšega kot zaslužen oddih po odlično opravljenem delu,« pravi.